CELEBRITY STYLE

Η Έλενα Χριστοπούλου σου δείχνει πώς να φορέσεις το shirt dress και το χειμώνα

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι καθόλου τυχαία στο GNTM. Είναι μία γυναίκα, ζυμωμένη στο χώρο της μόδας και μάλιστα behind the scenes ως model manager και ξέρει τη σκληρή της πλευρά πολύ καλά. Ωστόσο, η ίδια έχει μία πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο όσον αφορά το στιλ και πλέον έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό στιλιστικό χαρακτήρα. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να φορέσει ένα minimal, androgynous outfit, θα τολμήσει και το mix & match σύνολο και σε κάθε περίπτωση θα δείχνουν άψογα πάνω της.

Διάβασε ακόμα: Μαρέβα Μητσοτάκη: Το “to die for” παλτό της και το basic μαύρο φόρεμα στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κίνας

Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορείς να κλέψεις μικρά styling tips από τις εμφανίσεις της. Μία από αυτές είναι και η πιο πρόσφατη που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Έλενα Χριστοπούλου, περπατώντας στους δρόμους του Μιλάνου, όπου βρέθηκε πρόσφατα με την ομάδα του GNTM για τα γυρίσματα του ημιτελικού του ριάλιτι μοντέλων του Star, σου δείχνει πώς μπορείς να φορέσεις το shirt dress το χειμώνα.

 

Η ίδια το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες, μαύρη ζώνη και ένα leopard, πανωφόρι που είχε ρίξει στους ώμους της. Μέσα από το παλτό, είχε ρίξει ένα σάλι ή ζακέτα, κάνοντας έτσι λίγο πιο cozy το αποτέλεσμα.

Αν θες κι εσύ να εκμεταλλευτείς το αγαπημένο σου shirt dress, τότε μη διαστάσεις να κάνεις μία δοκιμή. Η ζακέτα σου ή ένα blanket scarf καθώς και οι μπότες θα μεταφέρουν το ανοιξιάτικο κατά κανόνα ρούχο σε μία χειμερινή εκδοχή που θα λατρέψεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/elena_hristopoulou