CELEBRITY STYLE

Το total pink σύνολο της Δούκισσας Νομικού μας υπενθύμισε γιατί χρειαζόμαστε κι άλλα ροζ ρούχα στην ντουλάπα μας

Θα είμαι ειλικρινής. Μπορώ να γίνω επικριτική με το στιλ των Ελληνίδων. Επώνυμων ή μη. Πιστεύω ότι μπορούμε και καλύτερα. Έχουμε το μεσογειακό ταμπεραμέντο το οποίο μας χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητες, κάτι που χρειάζεται να προβάλλουμε περισσότερο, μέσα από τις εμφανίσεις μας. Πιστεύω ότι δεν είμαστε μακριά από το ν' αποκτήσουμε την δική μας ταυτότητα και με την βοήθεια των σχεδιαστών μόδας, των νέων ελληνικών brands, αλλά και των επώνυμων κυριών της χώρας μας, που συχνά αποτελούν πρότυπα όσον αφορά το στιλ μας, νιώθω ότι η εξέλιξη είναι κοντά.

Όπως είπα, οι εμφανίσεις των επώνυμων Ελληνίδων γυναικών αποτελούν συχνά έμπνευση για τις εμφανίσεις μας, μιας και τα looks που κάνουν, είτε πιο διαχρονικά, είτε πιο fashion forward, είναι απόδειξη ότι η εγχώρια μόδα -άρα και το στιλ των Ελληνίδων γυναικών-, όλο και εξελίσσεται.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η Δούκισσα Νομικού η οποία τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη προς τη μόδα (λογικό αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο) και που στις περισσότερες περιπτώσεις, εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από τις εμφανίσεις της. Η Δούκισσα ακολουθεί τις τάσεις, με τους δικούς της όρους, με αποτέλεσμα ό, τι φοράει να μη «τη φοράει». Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα στιλ που παίρνουμε και από την τελευταία εμφάνιση της παρουσιάστριας, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα total pink σύνολο σε παστέλ τόνους.

Γιατί μας άρεσε το σύνολο

Το σύνολο είναι επιτυχημένο για τους εξής λόγους: αρχικά, η απόχρωση αυτή είναι “in”, φέτος την άνοιξη (για ακόμα μια σεζόν δηλαδή) και κατά δεύτερον, ένα μονόχρωμο σύνολο (σε οποιαδήποτε απόχρωση) είναι πάντα stylish. Τέλος, είναι η επιλογή του κάθε item ξεχωριστά που επέλεξε η Δούκισσα που μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Συνδύασε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ροζ μαζί, αποδίδοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο σύνολό της, ενώ η ημιδιάφανη πουκαμίσα πρόσφερε μια δόση edge στο, κατά τα άλλα, ρομαντικό σύνολό της. Τα καλά νέα; Μπορείς ν’ αποκτήσεις και εσύ το look της.

Get the look

Μακρυμάνικη πουκαμίσα, H&M

 

Ψηλόμεσο παντελόνι ροζ με ζώνη, BSB

 

Πέδιλα με κορδέλα, Cesare Paciotti

Tετράγωνη τσάντα shopper με οπές, ZARA

Aviator γυαλιά ηλίου, Ray-Ban

 

Kεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/dutchesss_/