CELEBRITY STYLE

Η Dakota Johnson ντυμένη στα λευκά έκανε την πιο minimal, γεμάτη “drama” εμφάνιση

Jordan Strauss/Invision/AP

Ξέρεις πώς πάει με τις εμφανίσεις βραβείων. Όταν μια γυναίκα καλείται να παρευρεθεί σε κάποιο απ' αυτά τα events, πρέπει να βρει τη δημιουργία ενός σχεδιαστή που όχι μόνο θα την εκφράζει, αλλά θα έχει και τη σωστή ισορροπία μεταξύ "glam" και "στιλ".

Δες ακόμη: Οι πιο καλοντυμένες και οι λιγότερο καλοντυμένες διάσημες εμφανίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν κάπως περίπλοκα στην προσπάθεια των γυναικών αυτών να εντυπωσιάσουν στο χαλί -και λογικό-, φορώντας ένα ρούχο που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Οι προσδοκίες είναι στα ύψη, ειδικά αν είσαι μια γυναίκα που θεωρείσαι καλοντυμένη και που οι περισσότεροι περιμένουν από εσένα μια κομψή εμφάνιση. Η Dakota Johnson, με την εμφάνισή της στο Governors Ball, τα κατάφερε όλα αυτά, να βρει τις τέλειες ισορροπίες στο σύνολό της και το έκανε με το πιο απλό τρόπο: φορώντας ένα λευκό σύνολο.

Δες ακόμη: Η κομψή εμφάνιση της Jessica Biel στην εκπομπή του Jimmy Fallon και 5 ακόμη που αποδεικνύουν την τελειότητά της

Δηλαδή, δεν είναι η πρώτη σκέψη κανενός στιλίστα, όταν αναζητάει ένα φόρεμα για μια πελάτισσά του, να της βρει ένα λευκό φόρεμα. Θα αναζητήσει άλλες αποχρώσεις, ρούχα με patterns, με κεντήματα, με ενσωματωμένες κάπες. Ο στιλίστας της Dakota Johnson όμως όχι. Επέλεξε μαζί με την ηθοποιό ένα λευκό, ολόλευκο σύνολο.  Τι το κάνει όμως τόσο κομψό, ώστε να του πλέκουμε τώρα το εγκώμιο; Ο βασικότερος λόγος; Η σιλουέτα του συνόλου της.

Το μινιμαλιστικού ύφους λευκό σύνολο

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Δημιουργία του Brandon Maxwell, η Dakota Johnson φόρεσε ένα two piece σύνολο που αποτελούνταν από ένα λευκό σατέν crop τοπ και μια ογκώδη, ψηλόμεση φούστα.

Το “drama” μέσα από ένα «απλό» look

Κατά καιρούς, οι celeberities βασίζουν την επιτυχία του συνόλου τους, μέσα από ένα φανταχτερό φόρεμα, με παγιέτες, κρύσταλλα ή κεντήματα. Και ενώ αυτό είναι κάτι που μας αρέσει να βλέπουμε, η προσέγγιση της Dakota είχε πολύ ενδιαφέρον.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Δηλαδή, φόρεσε ένα μονόχρωμο σύνολο. Δεν είχαν το παραμικρό στοιχείο “glam” τα ρούχα της. Φαινομενικά τουλάχιστον. Ο τρόπος όμως που κατάφερε να προσφέρει μια «δραματικού» ύφους εμφάνιση, ήταν από τη σιλουέτα των ρούχων. Από το “clean cut” crop τοπ που είχε άψογη εφαρμογή στο στήθος της, καταλήγοντας με μια απλή οριζόντια τιράντα στην πλάτη, μέχρι και την “ballroom” ογκώδη φούστα. Η Dakota δεν είχε καμία ανάγκη από λαμπερά στοιχεία για να κάνει μια λαμπερή εμφάνιση. Η φούστα πάντως, έκανε φανταστική δουλειά για να μας προσφέρει αυτό το “je ne sais quoi” στοιχείο στο look της. Είχε όγκο, είχε μια παχιά μπάσκα/ζώνη, ήταν ψηλόμεση. Όλα αυτά ήταν παραπάνω από αρκετά για να μας τραβήξουν την προσοχή. Τέλος, η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι ’80s εμπνευσμένα drop earrings τα οποία ταίριαζαν άψογα με το total white σύνολό της και έδωσαν έξτρα πόντους κομψότητας.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Κομψότητα, μινιμαλισμός και drama μαζί. Ο τέλειος συνδυασμός και μια άψογη εμφάνιση από τη Dakota Johnson.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP