CELEBRITY STYLE

Coachella 2019: Οι πιο στιλάτες διάσημες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. Το Coachella Festival είναι γεγονός και το πρώτο Σαββατοκύριακο δεν απογοήτευσε καθόλου. Το Palm Springs (όπου πραγματοποιείται το φεστιβάλ) γέμισε με επώνυμους σταρ της showbiz των οποίων οι εμφανίσεις είναι τόσο εντυπωσιακές όσο περιμέναμε.

Tie-dye μπλούζες, ψυχεδελικά μοτίβα, καουμπόικες μπότες, oversized denim ρούχα, καυτά σορτς, μπικίνι μαγιό φορεμένα σαν τοπ και πολλά, πολλά αξεσουάρ (από stylish καπέλα μέχρι και εντυπωσιακά κοσμήματα) ήταν μερικά από τα στοιχεία που αποτελούσαν τις εμφανίσεις των επώνυμων κυριών του φεστιβάλ.

Emily Ratajkowski

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Feeling the look yesterday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

Με λεοπάρ crop top, λευκό, ψηλόμεσο τζιν και κόκκινες snakeskin μπότες εμφανίστηκε η Emily Ratajkowski στο φεστιβάλ. Πολύ Coachella.

Κendall Jenner & Hailey Bieber

 

Με animal print look η Kendall Jenner και με ένα αστραφτερό, chainmail φόρεμα η Hailey Bieber εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ. Και τα δύο μοντέλα κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Gigi Hadid

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

pre festival with @mcdonalds yesterdayfed & hydrated, thanks friends !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Φούστα και τοπ σε ψυχεδελικό print αποφάσισε να φορέσει η Gigi Hadid. Το μοντέλο, αργότερα αντάλλαξε το ζιβάγκο τοπ της με ένα πορτοκαλί bralette προσφέροντας ’90s vibes.

Kylie Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

 

Υποκύπτοντας στην τάση του denim, η Kylie Jenner επέλεξε να φορέσει μια οversized τζιν παντελόνα με σχέδιο, cropped τζιν μπουφάν στο ίδιο μοτίβο και λευκό τοπ.

Elsa Hosk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Desert heat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa) στις

 

Ένα skater φλοράλ φόρεμα επέλεξε να φορέσει το “Αγγελάκι” της Victoria’s Secret. Στο ανοιξιάτικό φόρεμά της έδωσε ένα edgy twist φορώντας μαύρα αρβυλάκια και μαύρο σουτιέν το οποίο ξεπεταγόταν μέσα από το ρούχο της.

Olivia Culpo

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yesterday with @coppertoneusa #coppertoneglow #lovemyglow #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Culpo (@oliviaculpo) στις

 

H Olivia Culpo φόρεσε ένα ρούχο του οποίου το ρομαντικό ύφος δεν βλέπουμε συχνά στο φεστιβάλ. Ένα δαντελένιο, ημιδιάφανο, ροζ φόρεμα φόρεσε η influencer το οποίο συνδύασε με glam εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Joan Smalls & Teyana Taylor

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

She gives me LIFE @teyanataylor @revolve #revolvefestival ⭐️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan Smalls (@joansmalls) στις

 

Την τάση του neon υποστήριξαν άψογα η Joan Smalls και η Teyanana Taylor. Η Smalls συνδύασε το φωσφοριζέ τοπ της με τζιν φούστα, ενώ η Taylor επέλεξε ένα μπλε φόρεμα με κίτρινες, neon λεπτομέρειες.

Jasmine Tookes

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Finally made it to the desert! Can’t wait for the weekend #nastygalsdoitbetter @nastygal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jasmine Tookes (@jastookes) στις

 

Το μοντέλο Jasmine Tookes φόρεσε το πιο coachell-ικό outfit. Με επιρροές από τα ’70s το λεοπάρ σύνολό της ήταν από τα πιο trendy σύνολα που, η αλήθεια είναι, ζηλέψαμε πολύ.

Kate Bosworth

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coachellaaaaa Resurrecting my 90’s self except this is a much nicer version c/o Mrs Prada (sorry Contempo Casuals) @miumiu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Bosworth (@katebosworth) στις

 

Προσφέροντας ’90s vibes, η Kate Bosworth έκανε μια άκρως ανοιξιάτικη εμφάνιση. Φόρεσε μια ψηλόμεση τζιν παντελόνα, cropped τζιν μπουφάν και λευκό tank τοπ. Το look συνόδευσε με ένα ζευγάρι μπλε εσπαντρίγιες.

Cardi B

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

LVCC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις

 

Όπως πάντα, η Cardi B, έκανε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη. Από τα μαλλιά μέχρι και τα παπούτσια της, το Louis Vuitton σύνολο της ράπερ είναι σίγουρα κατάλληλο για το Coachella. Ειδικά, από την στιγμή που δεν φοράει παντελόνι, παρα μόνο ένα oversized jacket.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/alessandraambrosio/