CATE BLANCHETT

Η Cate Blanchett φοράει Mary Katrantzou και κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

H Cate Blanchett φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει και στο κόκκινο χαλί στο φετινό φεστιβάλ στις Κάννες. Κάθε φορά που εμφανίζεται είναι και μία έκπληξη. Σου θυμίζω ότι η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να φορέσει στην τελετή έναρξης το ίδιο Armani Privé φόρεμα που είχε φορέσει και στις Χρυσές Σφαίρες λίγα χρόνια πριν. Στην προβολή όμως του “Cold War”, η Cate Blanchett έκανε τη διαφορά. Τόλμησε στιλιστικά και μας πήρε με το μέρος της για ακόμα μια φορά.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Αrthur Mola/Invision/AP

Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, φόρεσε μία floral printed δημιουργία custom made από την Mary Katranztou και απέδειξε ότι μπορεί εύκολα να υποστηρίξει κι αυτό το στιλ και μάλιστα με την προσωπικότητά της να είναι ξεκάθαρη στο αποτέλεσμα.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Mary Katrantzou, η Cate Blanchett ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pumps με διαφάνεια στα πλαϊνά και metallic λεπτομέρειες στο μπρος και πίσω μέρος. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό updo, ενώ σε φυσικές αποχρώσεις κινήθηκε και το μακιγιάζ της, αφήνοντας το φόρεμα να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

 Arthur Mola/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP