CELEBRITY STYLE

Οι δημιουργίες της Celia Kritharioti ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Καννών και σου έχουμε αποδείξεις

Arthur Mola/Invision/AP

Μπορεί το Σάββατο 25 Μαΐου να έπεσε η αυλαία του 72ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις εκπληκτικές εμφανίσεις των διασήμων που είδαμε στο κόκκινο χαλί. Από την Elle Fanning και το κομψό Dior σύνολό της, μέχρι την (τόσο-όσο) σέξι εμφάνιση της Monica Belluci τα looks του φετινού φεστιβάλ ήταν όλα ένα κι ένα.

Διάβασε ακόμη: Κάννες 2019: Η Marion Cotillard δείχνει τον αφαλό της και διχάζει. Μας αρέσει το look ή όχι;

Φυσικά, μέσα σε αυτές που ξεχώρισαν ήταν και οι δημιουργίες της Celia Kritharioti. H Ελληνίδα σχεδιάστρια για άλλη μια χρονιά ήταν η ανεπίσημη «μασκότ» στο κόκκινο χαλί των Καννών. Πολλές από τις επώνυμες γυναίκες που περπάτησαν στο red carpet επέλεξαν δημιουργίες της Celia Kritharioti, μπαίνοντας στις λίστες των πιο καλοντυμένων γυναικών σε όλα τα διεθνή περιοδικά μόδας.

Από το κατακόκκινο φόρεμα του μοντέλο Petra Nemcova μέχρι και την εκπληκτική τουαλέτα της Maya Henry παρακάτω οι αγαπημένες μας δημιουργίες της Celia Kritharioti που φόρεσαν οι celebrities στις Κάννες.

Δες ακόμη: Κάννες 2019: 10+2 μακιγιάζ που μπορείς να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι

Petra Nemcova

Το supermodel Petra Nemcova στηρίζοντας τη βιώσιμη μόδα, φόρεσε μια κόκκινη sustainable τουαλέτα Celia Kritharioti Couture, φτιαγμένη από 100% οργανικό μετάξι.

Maya Henry

Mε ένα εκπληκτικό ροζ φόρεμα με ένα τεράστιο μαύρο φιόγκο στο πίσω μέρος, η Maya Henry έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί.

Ming Xi

Το μοντέλο στέφθηκε από το Harper’s Bazaar από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στις Κάννες. Συμφωνούμε απόλυτα, μιας και η συγκεκριμένη δημιουργία της Celia Kritharioti ήταν από τις πιο εντυπωσιακές του φεστιβάλ.

Emma Weymouth

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@britishvogue @celiakritharioti #Cannes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ViscountessWeymouth (@emmaweymouth) στις

Η editor της Βρετανικής Vogue επέλεξε κι αυτή φόρεμα της Celia Kritharioti από την Couture συλλογή της. Με ένα μίνι φόρεμα με μια τεράστια μαύρη ουρά, η fashionista έκλεψε τις εντυπώσεις.

Diana Penty

Η διάσημη ηθοποιός του Bollywood, Diana Penty έκανε τη διαφορά επιλέγοντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με έναν εντυπωσιακό ροζ φιόγκο για την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Καννών. Από τις καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε φέτος.

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP