BEST DRESSED

Οι καλύτερες διάσημες εμφανίσεις που είδαμε στο Instagram την εβδομάδα που πέρασε

Brent N. Clarke/Invision/AP

Τα designer ρούχα πολλά. Τα αξεσουάρ που προσφέρουν μια έξτρα δόση coolness ακόμη περισσότερα. Με το που συνθέσουν το τέλειο σύνολο όμως, είναι έτοιμες για το «κλικ». Για να μπουν μπροστά από τον φακό και να απαθανατίσουν το look αυτό που με τόσο κόπο συνέθεσαν -με τη βοήθεια του στιλίστα τους πάντα. Ο λόγος για τις αγαπημένες μας celebrities, γυναίκες της εγχώριας και διεθνούς showbiz οι οποίες με το Instagram ως βασικό τους μέσο, μεταδίδουν στον κόσμο την αισθητική τους μέσα από μια φωτογραφία ενός stylish συνόλου.

Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες διάσημες εμφανίσεις που είδαμε στο Instagram την εβδομάδα που πέρασε

Και αν το outfit αυτό είναι πραγματικά κομψό, τότε τα likes πέφτουν βροχή και εμείς στο πάτωμα από την τελειότητα των σύνολων αυτών. Αν είμαστε τυχερές αρκετά, λοιπόν, θα δούμε τις καλοντυμένες διάσημες αυτές γυναίκες να φοράνε ένα αψεγάδιαστο look το οποίο θα μας εμπνεύσει για τις δικές μας εμφανίσεις.

Aκόμη: Ας μιλήσουμε για τις χρωματιστές μπότες της Victoria Beckham

Συλλέξαμε, λοιπόν, τα αγαπημένα μας looks από διάσημες γυναίκες για την εβδομάδα που μας πέρασε και το αποτέλεσμα; Το τέλειο χάζι για την ώρα που πίνεις τον πρωινό σου καφέ. Enjoy.

Εmily Ratajkowski

 

Ένα σούπερ oversized σακάκι και μια τιγρέ ζώνη στη μέση. Αν δεν είναι inspo αυτό, τότε δεν ξέρουμε τι.

Beyoncé

 

Φωτιά στα κόκκινα η Beyoncé, αλλά τα ’90s εμπνευσμένα γυαλιά με στρας της, είναι ο σταρ του συνόλου της.

Βίκυ Καγιά

 

Λατρεύουμε το mix&match και η Βίκυ Καγιά είναι μανούλα σ’ αυτό. Print με αλυσίδες και φούστα με τρόπικαλ μοτίβο. Γιατί δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα;

Irina Shayk

 

Αφού πήραμε τα μάτια μας από τα δίμετρα πόδια της Irina Shayk είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το υπέρκομψο μαύρο φόρεμά της.

Rihanna

 

Το μίνι tie-dye φόρεμα της Rihanna και φούξια slouchy τσάντα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, αλήθεια.

Tracee Ellis Ross

 

Είναι πολλά που μπορούμε για το αψεγάδιαστο, σχεδόν, στιλ της Tracee Ellis Ross, αλλά θα αφήσουμε την κουφετί ολόσωμη φόρμα της και μπότες να τα πουν όλα για εμάς. Να σχολιάσουμε την τελειότητα του γκρι παλτό ή θα γίνουμε γραφικές;

Αθηνά Οικονομάκου

 

Το τέλειο casual σύνολο αποτελείται από: ένα άνετο, slouchy, ψηλόμεσο παντελόνι, crop τοπ, φουτεράκι και τα πιο άνετα αθλητικά. Ευχαριστούμε Αθηνά Οικονομάκου για την υπενθύμιση.

 

Kεντρική φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP