CELEBRITY STYLE

Η Jennifer Aniston ξεφεύγει από το minimal με ένα statement mini φόρεμα

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Jennifer Aniston δεν έχει μόνο μαύρα φορέματα στην ντουλάπα της και η πρόσφατη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι η απόδειξη ότι καλά κάνει. Αν απολαμβάνεις το minimal στιλ που υπηρετεί πολλά χρόνια η Jennifer Aniston και την εμμονή της με το μαύρο ειδικά στα φορέματα, τότε ήρθε η ώρα να την δεις αλλιώς και να αναθεωρήσεις.

Διάβασε ακόμα: H Nicole Kidman με sequin φόρεμα Versace βγαίνει από τη ζώνη ασφαλείας της

Η γλυκιά ηθοποιός φόρεσε ένα printed, puff sleeve, mini φόρεμα Isabel Marant και strappy kitten heels, επισφραγίζοντας έτσι ότι αυτό είναι ένα από τα statement κομμάτια της σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν είχαμε σαφή εικόνα για το everyday, street look της, καθώς την συναντούσαμε μόνο στο κόκκινο χαλί. Ευτυχώς λοιπόν, που η Jennifer άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το στιλ της. Ωστόσο, πιστεύω ότι πρόκειται για μία αναλαμπή της στιγμής κι ότι το denim είναι το look που προτιμά για την καθημερινότητά της. Αυτό βέβαια, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

 Σύμφωνα με την ίδια την ηθοποιό, αυτό είναι το outfti που επέλεξε για μία καθημερινή μέρα στη δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα της με το mini φόρεμα είναι χάρμα οφθαλμών και ένας ακόμα λόγος να προσθέσεις ένα παρόμοιο στη συλλογή σου. Ίσως όχι για τα office looks, αλλά για τα γιορτινά που πλησιάζουν.

Αυτές είναι μερικές χειμερινές, wearable εκδοχές του φορέματος που αξίζουν μία δοκιμή:

Η&Μ Puff-sleeved dress, 59,99€

Pink Woman sparkly mini φόρεμα, 29,99€

Zara printed mini φόρεμα, 39,95€

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini & Joel C Ryan /Invision/AP