LIFE

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες

Δυο μέρες πριν, τέσσερις άντρες που οπλοφορούσαν συνελήφθησαν στην California. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι γίνεται όμως όταν ένας εκ των συλληφθέντων τυγχάνει να είναι μανάρι;

Φυλακίστηκε και είναι κούκλος. Όχι όχι καθόλου στην υπερβολή του. Δείτε τον.

Το θέμα έγινε τεράστιο, όταν ανεβηκε η φωτογραφία σήμανσής του στο facebook του αστυνομικού τμήματος του Stockton της California (ναι έτσι το ‘χουν αυτοί εκεί), και οι γυναίκες αφηνίασαν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο 30χρονος Jeremy Meeks, έχει 42.206 Likes, 4.587 κοινοποιήσεις και 13.121 σχόλια. Στα σχόλια φυσικά, οι ερωτευμένες γυναίκες έχουν ζωγραφίσει με ατάκες τύπου “Πολύ ομορφος για τη φυλακή”, “Ο άντρας των ονείρων μου, δε με νοιάζει τι έγκλημα έχει διαπράξει”, “Ένα πολύ #κακόπαιδί”, “Σε ποια φυλακή; κλειδώστε με κι εμένα εκεί”, “Μπορεί να με ληστέψει και να ασελγήσει πάνω μου όποτε θέλει” και το επικό “Be my thug”.

Κατά τα άλλα emoticons με καρδούλες, αστράκια και δαχτυλίδια γάμου. Γυναίκες έτοιμες να ριψοκινδυνέψουν τη ζωή τους, να ρισκάρουν τα πάντα για τα μάτια του Jeremy. Έτσι είναι όμως, τα περιπετειώδη αγόρια είναι πάντα γοητευτικά. Άμα πάνε σετ με τέτοιο πρόσωπο κι όλας, χειροπέδες με γουνάκι και σπίτι σου.

fbstockton.jpg 

Ίσως έπρεπε να δίνουν την ευκαιρία σε κάτι τέτοιους άντρες να εκτίουν την ποινή τους, προσφέροντας εργασία σε ανύπαντρες γυναίκες, ή κάνοντας γυμνές φωτογραφήσεις. Δεν ξέρω τι έκανες Jeremy, αλλά μας αρέσουν τα κακά παιδιά.