LIFE

Χρυσές Σφαίρες 2015: Δες τις καλύτερες στιγμές των βραβείων

Δες τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από τις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Από τον Prince και τον Kevin Spacey μέχρι το ζεύγος Clooney-Alamuddin και το στήθος της Jennifer Lopez.

Όταν η Tina και η Amy αναφέρθηκαν στον Bill Cosby

Στον πρόλογό τους τη μεγάλη βραδιά, οι δυο παρουσιάστριες έδωσαν ρέστα, μιλώντας ακόμα και για τον Bill Cosby και για τις κατηγορίες που δέχεται το τελευταίο διάστημα για σεξουαλική κακοποίηση, από πολλές γυναίκες.

Η εμφάνιση-έκπληξη του Prince

Άφρο μαλλί, λαμπερό ντύσιμο, γυαλιά ηλίου. Ο πρίγκιπας της μουσικής σκηνής, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Η αντιπρόσωπος της Βόρειας Κορέας μαζί με τη Meryl Streep

Οι παρουσιάστριες αναφέρθηκαν στην ταινία Interview και στο θέμα που προέκυψε στην Βόρεια Κορέα. Και αμέσως μετά μια αντιπρόσωπος της Βόρειας Κορέας εμφανίστηκε, ζητώντας να φωτογραφηθεί με την απόλυτη star του Hollywood.

O Kevin Spacey δικαιώνεται

Μετά από 8 υποψηφιότητες ο ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει. Και δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα.

George Clooney-Amal Alamuddin

Το ζευγάρι μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης. Ενώ τη στιγμή που οι παρουσιάστριες τον κάλεσαν για το βραβείο του στη σκηνή, τον αποκάλεσαν… ο σύζυγος.

Η στιγμή που ο Jeremy δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το μπούστο της J.Lo

Η σταρ έκανε μια από τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Δικαιολογημένα πως εκείνος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από το πληθωρικό μπούστο της.

Άβολη στιγμή

Ο John Legend κατά τη διάρκεια των βραβείων παρακολουθούσε ποδόσφαιρο. Ο τραγουδιστής έχει αδυναμίες και δεν μπορείς να τις κρύψει από τον φωτογραφικό φακό.

Όταν ο Benedict εξέπληξε ευχάριστα την Jennifer

Ο ηθοποιός που καθημερινά ανεβάζει όλο και περισσότερο τις μετοχές του στο χώρο της showbiz, εμφανίστηκε ξαφνικά δίπλα στην ηθοποιό, εκπλήσσοντάς  την ευχάριστα.

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Χρυσές Σφαίρες 2015: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Red Carpet report: Δείτε όλες τις εμφανίσεις από την 72η απονομή των Χρυσών Σφαιρών