LIFE

Λάκης Γαβαλάς: Το ρατσιστικό σχόλιο για το Γιώργο Λιάγκα

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Έντονη κριτική άσκησε ο Λάκης Γαβαλάς σε όλη την ομάδα της πρωινής εκπομπής του Αντ1 και ιδιαίτερα στον Γιώργο Λιάγκα. Ο λόγος; Τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής χθες για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην παρουσίαση της προσωπικής της συλλογής ρούχων. Ο σχεδιαστής άνοιξε πυρ, κάνοντας ρατσιστικά σχόλια για την εμφάνιση του οικοδεσπότη του “Πρωινού”.

“Το έβαλα για να δω τι άλλες βλακείες θα λένε τα πρωινά και πόση κριτική θα κάνουν σε κάποιον που φοράει καπέλο. Καταρχήν, ποιοι είναι αυτοί και πώς μπορούν να κρίνουν πότε και γιατί φοριέται; Οφείλω να υπερασπιστώ μια ξανθιά που είναι πιο έξυπνη από την πιο καλή μελαχρινή! Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένας άνθρωπος με ένα ριχτό πόλο 15XL, με έναν τεράστιο καβαλάρη στο αριστερό του μέρος και να κρίνει μία που φοράει καπέλο. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είσαι απ’ τον Ρέντη, αλλά θα είσαι τρέντι! Με κάνουν και γελάω πάρα πολλές φορές. Έχουν τσουλούφια ξανθά, φοράνε ρούχα δανεικά, που τους δίνει ένας στυλίστας, που είναι τέρατα, δεν κατάλαβα γιατί μπορούν να κρίνουν πάντοτε τους άλλους. Εντάξει, είπαμε να βγάλεις το μεροκάματο, γιατί είναι gossip εκπομπή, κάνουν σαχλά έλεος! Ας διαφημίζουν περισσότερο αυτά που πουλάνε και αυτά που τους δίνουν οι σπόνσορες και να αφήσουν τον κόσμο να βγαίνει και να διασκεδάζει. Απαλλαχτήκαμε από τον Ζαμπούνη κι έχουμε τώρα τα πάνελ; Μην τρελαθούμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε το λόγο, λέγοντας: “Το στερεοτυπικό σχόλιο για ξανθιά, μελαχρινή; Έχω σοκαριστεί λίγο από τον Λάκη”, ενώ η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε, επίσης, τονίζοντας: “Δεν υπάρχουν ξανθιές που να είναι χαζές και μελαχρινές που να είναι έξυπνες. Προσβάλλει πολύ περισσότερο την Κατερίνα Καινούργιου με αυτό που είπε από όλη αυτήν την ιστορία με το καπέλο που γίνεται με χιούμορ. Τι επειδή ο Λάκης Γαβαλάς είναι αδύνατος μπορεί να εκφράσει άποψη κι ένας πιο χοντρός δεν πρέπει να έχει άποψη; Είναι εξωφρενικό και μόνο να το ακούς! Βλέπουμε στις δηλώσεις του έξω να”πυροβολεί” και στο Dancing είπαμε όλοι αδιάφορος. Όλα αυτά που είπε άνοιξαν μέτωπα που αφορούν τον ρατσισμό”.

Ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να μην μιλήσει γι’ αυτό.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece.com

Miss Πουέρτο Ρίκο όπως λέμε Miss Κόσμος

Brooke Shields: Αποκαλύπτει στο People τον star που της πήρε την παρθενιά