BRADLEY COOPER

Lady Gaga-Bradley Cooper: Ξανά μαζί στην οθόνη για χάρη του Mark Ronson

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Όταν ακούς τα ονόματα Lady Gaga και Bradley Cooper, περιμένεις να μάθεις μία νέα πληροφορία για εκείνο το ειδύλλιο που αφήσαμε στη μέση και που μάλλον ποτέ δεν ευοδώθηκε. Ή τουλάχιστον δεν πρόκειται ποτέ να το μάθουμε εμείς.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά είναι πρωτίστως επαγγελματίες και συμμετείχαν στο ντοκιμαντέρ του YouTube που αφορά στη ζωή του Βρετανού μουσικού παραγωγού, Mark Ronson, με τίτλο “How to Be: Mark Ronson”. Σε ξεχωριστές συνεντεύξεις, η Gaga και ο Cooper μίλησαν για τη σχέση τους με το θρυλικό παραγωγό που έχει κάνει αμέτρητες συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ονόματα της showbiz, κερδίζοντας το θαυμασμό όλων.

Δες κι αυτό: Beyonce- Adele: Ανακοινώθηκε η συνεργασία τους και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε

 

Στο trailer, η Lady Gaga αποθέωνει τον Ronson, αποκαλώντας τον «έναν από τους σπουδαιότερους μουσικούς και παραγωγούς της εποχής μας», ενώ κι ο Cooper εξέφρασε ένα παρόμοιο συναίσθημα και όλοι δείχνουν να τον αγαπούν. Η Gaga μάλιστα έχει δουλέψει μαζί του στο δίσκο που έβγαλε εκείνη το 2016, με τίτλο “Joanne” και μίλησε παραπάνω για τη μαγεία που συμβαίνει όταν βρίσκεσαι στη σκηνή με τον Ronson. «Είναι σαν να είμαστε χημικοί και ξαφνικά, μπουμ, γίνεται μία έκρηξη και έχεις μόλις δημιουργήσει κάτι καινούριο». Αλλά και ο ίδιος λέει αφοπλιστικά ότι του ταιριάζει πολύ που είναι παραγωγός γιατί δεν ένιωθε άνετα να εκφράσει αλλιώς τα συναισθήματά του.

 

Και αν αναρωτιέσαι, ναι, οι δυο τους έγραψαν μαζί το θρυλικό πλέον τραγούδι “Shallow” που κέρδισε Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού και τις καρδιές όλων μας, όταν το ερμήνευσε με τον Bradley. Το μουσικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Mark Ronson θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου στο YouTube.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP