EUROVISION

Eurovision 2019: Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον τελικό

Thomas Hanses

Η αγωνία έχει κορυφωθεί απόψε για τους Eurofans καθώς εδώ και αρκετή ώρα ο τελικός του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision διεξάγεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Δύο θέσεις μετά την Τάμτα που ερμήνευσε το "Replay" εκπροσωπώντας την Κύπρο και μόλις μία μετά το αδιαφιλονίκητο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, την Ολλανδία, τον Duncan Laurence και το "Arcade" στη σκηνή του Expo Tel Aviv ανέβηκε η αιθέρια Κατερίνα Ντούσκα για να ερμηνεύσει το "Better Love".

Στιχουργοί του τραγουδιού που εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision οι Leon of Athens, Ντέιβιντ Σνέντον και Κατερίνα Ντούσκα και συνθέτες οι Κατερίνα Ντούσκα και Ντέιβιντ Σνέντον. Η Έφη Γούση είναι υπεύθυνη για όσα είδαμε επί σκηνής αλλά και στο video clip του τραγουδιού. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook. Υπεύθυνοι για το υπέροχο αναγεννησιακού τύπου φόρεμα της οι Deux Hommes και για το μακιγιάζ της η Σοφία Σαρηγιαννίδου.

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Ντούσκα: Η makeup artist της μας αποκαλύπτει το μυστικό που κάνει αναλλοίωτο το μακιγιάζ της επί σκηνής

Το κλίμα ίδιο με αυτό του εξαιρετικού video clip, οι γυναίκες χορεύτριες γύρω της, η φωνή της στα καλύτερά της και το διπλό σκηνικό που εμπνεύστηκε η Έφη Γούση από πίνακα του Ιερώνυμου Μπος εξίσου εντυπωσιακό με τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού.

 

Τα πάντα για την Eurovision καθημερινά 16:00-18:00 στην εκπομπή «Το Lifestyle φταίει» στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί πήγαμε πάρα πολύ καλά στον ημιτελικό και ενθουσιασμένη γιατί δουλεύουμε γι’αυτή τη βραδιά άπειρο καιρό», είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό η Κατερίνα Ντούσκα στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου». Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε παρατηρήσεις πάνω στην εμφάνισή της στον ημιτελικό για τον ήχο και για κάποια πλάνα. Εμείς πάλι παρατήρηση δεν έχουμε να κάνουμε καμία και συνεχίζουμε να τραγουδάμε “Better Love” μέχρι το τέλος της βραδιάς και μέχρι το τέλος του κόσμου.

 

«Η ώρα έφτασε επιτέλους! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε και για την οποία όλοι δουλέψαμε τόσο απίστευτα σκληρά. Η αγάπη και η στήριξή σας ήταν πρωτόγνωρη και πέρα από τις προσδοκίες μου σε κάθε βήμα αυτού του τρελού ταξιδιού. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου. Ψηφίστε νούμερο 13. Διαδώστε την “Καλύτερη αγάπη” και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ψηφίσετε ως και 20 φορές. Πάμε να το καταφέρουμε!», ήταν το μήνυμά της ερμηνεύτριας με την αισθαντική φωνή και την τόσο θετική παρουσία, στο Instagram.

Καλή επιτυχία Ελλάδα.

Κεντρική φωτογραφία: Thomas Hanses