INSTAGRAM

Τα 6 apps που χρειάζεσαι για να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες

Βγάζουμε καθημερινά δεκάδες φωτογραφίες με σκοπό να τις ανεβάσουμε κάποια στιγμή στο instagram μας, τις οποίες φυσικά θα επεξεργαστούμε (like a pro) για να βγουν ακόμα πιο φωτεινές με έντονα χρώματα. Επειδή όμως δεν είμαστε τίποτα άσχετοι που μένουν στα παλιά photo editor apps βρήκαμε τα 6 καινούρια must have καινούρια app που θα μεταμορφώσουν τις φωτογραφίες και θα σου χαρίσουν like με το τσουβάλι.

Ξέχνα λοιπόν το pixlr και το Vsco, αν θέλεις να δημιουργήσεις customized φίλτρα, να περάσεις stickers και να κάνεις κολάζ με χρώματα αξίζει να κατεβάσεις τα παρακάτω (free για Ios και Android) apps.

1. Fotor

Θυμίζει πολύ το instagram, έχει πολύ απλό μενού και αν βαριέσαι να ασχοληθείς με περισσότερα app αυτό θα σου λύσει τα χέρια.

2.  Mirrorly

Με αυτό το app θα μπορείς να δημιουργείς mirror εφέ, που δεν είναι και το πιο συνηθισμένο φίλτρο αλλά είναι αρκετά χρήσιμο.

3. Musecam

Θυμίζει λίγο το vsco και σου δίνει και αυτό τη δυνατότητα να τραβήξεις με τη δική του κάμερα τη φωτογραφία. Επίσης κάθε μήνα σου δίνει ένα πακέτο με inspo φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση για τις δικές σου.

4. Polarr

Αυτό είναι λίιιιγο πιο δύσκολο από οποιοδήποτε άλλο γιατί θυμίζει λίγο το Photoshop καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς ολοκληρωτικά τις φωτογραφίες σου. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις το δικό σου φίλτρο και ω γουέλ, αυτό από μόνο του αρκεί για να το κατεβάσεις.

5. Foodie

Όπως λέει και το όνομά του αυτό το app θα δώσει άλλο αέρα στις φωτογραφιές που βγάζεις το φαγητό και τον καφέ σου. Μάλιστα έχει ειδικά φίλτρα για ποτά, κοκτέιλ και μπύρες. Τι νόμιζες!

6. Poto

Αν θέλεις να κάνεις τις φωτογραφίες σου να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το snapchat τότε πρέπει να κατεβάσεις το poto, καθώς εκεί θα βρεις stickers για να δημιουργήσεις τα δικά σου meme. Τέλειο or what;