GEORGE CLOONEY

Βραβεία LadyLike: Οι άντρες της χρονιάς

Το 2014 ήταν μια χρονιά σταθμός για πολλούς λόγους. Φυσικά, λίγες μέρες πριν αποχωριστούμε το έτος αυτό κάνουμε όπως είναι αναμενόμενο τις ανασκοπήσεις μας. Πέρα από το προσωπικό επίπεδο, υπήρξαν γεγονότα και άνθρωποι (άντρες), στους οποίους θέλουμε να δώσουμε βραβεία.

Και καλά και κακά. Μα υπάρχουν κακά βραβεία; Βεβαίως! Εδώ στο Ladylike θα βραβεύσουμε και ορισμένα αγόρια που δε μας άρεσαν, αλλά και εκείνα που μας έκλεψαν την καρδιά για διάφορους λόγους. Όσοι ξεχώρισαν θα βραβευθούν. Τα κριτήρια είναι άκρως αντικειμενικά (περίπου) και η δημιουργία του αγαλματιδίου έχει καθυστερήσει επειδή οι τεχνίτες κωλυσιεργούν.

Τίποτα όμως δε μας σταματά. Αυτοί είναι οι άντρες που αγαπήσαμε/μισήσαμε/ξεχωρίσαμε το 2014 και δε θέλουμε να ξεχάσουμε.

And the winners are…

Βραβείο “Δεν πειράζει, την επόμενη φορά”

Leonardo Di Caprio: Μία μεγάλη μερίδα κόσμου ένιωσε την αδικία να πνίγει την ύπαρξή του όταν ο Leo έχασε το Όσκαρ από τον Matthew McConaughey. Εκτός που ο δεύτερος έχει ένα όνομα που ποτέ δε θα καταφέρω να γράψω χωρίς να googlάρω πρώτα, δεν φτάνει την πολυετή επιτυχία – πείρα – ταλένο – ομορφιά – γόητρο του Leo. Leonardo αγόρι μου, θα είμαστε για πάντα δίπλα σου. Εκεί, να περιμένουμε μαζί σου το αγαλματάκι.

Βραβείο “extreme make over”

Ζακ Γαλυφιανάκης: Όταν ο Ζακ εμφανίστηκε σαν τον Άγιο Ονούφριο, αγχώθηκα. Το 2014 σίγουρα είχε λιγότερο φαγητό και καταχρήσεις γι’ αυτό το αγόρι, όμως πρέπει να ξέρει πως τον προτιμούμε στρουμπουλό. Ζακ, έχασες sexiness και πρέπει να ξαναγίνεις αυτός που ξέραμε μέχρι πρότινος. Άσε το μαρούλι και φάε κανένα σουβλάκι.

Βραβείο “χρυσά χέρια”

 

Manuel Neuer: Ο Manuel ο νεότερος, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Πήρε το μουντιάλ με τη Γερμανία το καλοκαίρι και τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων κοριτσιών. Τα χέρια του μαγνητίζουν τη μπάλα και τα κορίτσια πέφτουν στο γκαζόν του γηπέδου και λιποθυμούν για τα μάτια του 28χρονου, ύψους 1.93 παρακαλώ Manuel.

Βραβείο “φάτε μάτια ψάρια”

 

Άκης Πετρετζίκης: Παρά τις φήμες που θέλουν τις συνταγές του να μη βγαίνουν (εκτός αν όλοι οι γνωστοί μου που μου το έχουν πει είναι λίγο άχρηστοι στα κουζινικά), εμείς δε χορταίνουμε να βλέπουμε τον Άκη να μαγειρεύει στην τηλεόραση. Πώς να το κάνουμε; Είναι το αγόρι που θες να σου σερβίρει, να σε ταϊζει στο στόμα, να σου μαγειρεύει και να σου φυσάει την πιρουνιά για να κρυώσει.

Βραβείο “σχεδιάστε γιατί χανόμαστε”

 

Dolce&Gabbana: Ο κλέψας του κλέψαντος στον χώρο της μόδας. Μόδιστροι τσακώνονται, άλλοι πεθαίνουν, ο ένας αντιγράφει τον άλλον και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πουλάνε το γυμνό αντί για τα ρούχα τους. Μήπως στερεύουν από δημιουργικότητα και φαντασία; Οι Dolce&Gabbana είναι οι μόνοι που έχουν μείνει σταθερή και αναλλοίωτη αξία στο χρόνο δίχως σκάνδαλα και υπερβολές. Σας χρειαζόμαστε!

Βραβείο ”Έφερες τα πάνω κάτω”

 

George Clooney: Τα ‘φερες από ‘δω, τα ‘φερες από ΄κει και τι κατάλαβες; Είχαμε κάποιες σταθερές αξίες στη ζωή μας κι εσύ αναστάτωσες τη ζωή μας. Η Μύκονος είναι νησί, το Πήλιο είναι στην Ελλάδα, η γλώσσα βρίσκεται στο στόμα μας και ο George Clooney θα είναι για πάντα εργένης. Έτσι είχαμε μάθει, έτσι θέλαμε να παραμείνει. Το χάσαμε το κορμί κορίτσια μου. Τον καπάρωσε η Αλαμουντίν και τώρα κλαίμε.

Βραβείο ”Χρυσούλα Διαβάτη”

 

Σάκης Ρουβάς: Θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλά βραβεία στο αγόρι μας αυτό αλλά τα τελευταία γεγονότα δε μας αφήνουν περιθώριο για κατηγορίες ”μανάρι”, ”καραμωρό”, ”κουκλάκι ζωγραφιστό”. Ο Σάκης φέτος θα παραλάβει το βραβείο ”Χρυσούλα Διαβάτη”. Φωνές και κακό η αγαπημένη μας Χρυσούλα γιατί στο θέατρο έχει παρεισφρήσει κάθε καρυδιάς καρύδι για αυτό και ο Σάκης την πλήρωσε. Για να αποζημιωθεί τον βραβεύουμε.

Βραβείο ”Καλλιτέχνης θα πει”

 

Pharrell Williams: Καλλιτεχνάρα. Χορεύει, τραγουδά, σχεδιάζει, παίζει. Μας τρελαίνει. Είναι και ωραίο αγόρι  δεν μπορείτε να πείτε. Ξέρω εγώ θηλυκά που λιώνουν για τα μάτια του, που παρακαλούν να τους αφιερώσει μία φούρλα με στιλ και νάζι. Pharrell είσαι μοναδικός.

Βραβείο ”Ο υπερεκτιμημένος”

 

Benedict Cumberbatch: Πέστε να με φάτε. Καλός, χρυσός και άγιος ο Benedict αλλά και τόσος χαμός για το άτομο του δε δικαιολογείται. Στη Δέσποινα Δημά τα απειλητικά τηλεφωνήματα, η Μάριον Παλιούρα δε φταίει σε τίποτα. Υπεκτιμημένος 100%. Καθόλου δε μου αρέσει, καθόλου. Έχει ύφος ”μόλις πέρασε ασβός άπλυτος επί 2 εβδομάδες κάτω από τη μύτη μου”.

Βραβείο ”Ο κακός χαμός τώρα στα πίσω-πίσω”

 

Woody Allen: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στην περίπτωση του Γούντι η Μία Φάροου μπορούσε να περιμένει πολύ για να στάξει δηλητήριο. Ο Woody έγινε ξεφτίλα εν μία νυκτί με τις κατηγορίες της κακοποίησης της υιοθετημένης κόρης του Ντίλαν να κάνουν το γύρο του κόσμου. Ο κακός χαμός γεράματα και ταλέντα δεν κοιτά.

+1 Βραβείο καλύτερου λόγου στα όσκαρ και trend στα μαλλιά:

 

Jared Leto: Αν υπάρχει ένας άντρας που αγάπησα ακόμα περισσότερο το 2014, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός Jared Leto. Το όσκαρ του Β’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στο “Dallas Buyers Club” του άξιζε δικαιωματικά και ο λόγος που έβγαλε για τη μητέρα του και τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει από το Aids ή έχουν βιώσει διακρίσεις λόγο του ότι είναι διαφορετικοί, ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει ποτέ στα βραβεία της Ακαδημίας. Jared, σ’ ευχαριστούμε που είσαι ίδιος ο Χριστός κι έχουμε κάπου να πιστεύουμε και που έδειξες τον δρόμο για το τέλειο ombre στα μαλλιά, αν και καμία δεν κατάφερε να σε φτάσει.

One more please… Βραβείο ”Αντώνης Πασχαλίδης”

 

Νότης Σφακιανάκης: Δέσποινα εδώ και πάλι. Αγαπώ Νότη ό,τι κι αν λέτε. Μπορεί να μην συμφωνείς με τις πολιτικές του πεποιθήσεις αλλά πρέπει να παραδεχθείς πως αυτή η φωνή είναι από άλλο κόσμο, από άλλο πλανήτη, από άλλο γαλαξία. Τι τραγουδάρες έχει πει το στόμα του; Του δίνω το βραβείο ”Αντώνης Πασχαλίδης” ή λέγε με απλά Αντώνης Ρέμος γιατί ξέρει να ”καρφώνει” με το γάντι και είναι μεγάλη γάτα.

 

Περισσότερη ανασκόπηση του 2014 στο LadyLike:

14 από τις πιο καλοντυμένες κυρίες του 2014

Τα 20 πιο sexy κορμιά του 2014