LIFE

“Φτάνει πια με τις σέξι γυναίκες”

Οι Bondi Hipsters είναι ένα δίδυμο που κάνει αστεία βιντεάκια στο Youtube. Kάποια στιγμή αυτά τα τρελά αγόρια από την Αυστραλία, αποφάσισαν ότι έχουν κουραστεί με το πόσο σεξουαλικές παρουσιάζονται οι γυναίκες στο χώρο της μόδας. Σε μια προσπάθειά τους να διαμαρτυρηθούν γι' αυτό, το αποτέλεσμα ήταν μάλλον περισσότερο αστείο απ' όσο ήλπιζαν.

Η φωτογράφιση της Miranda Kerr για το περιοδικό GQ ήταν το αντικείμενο σχολιασμού και αντιγραφής των Adrian Archer και Dom Nader, a.k.a Christiaan Van Vuuren και Nick Boshier.

Εκτός από τις πόζες, το κωμικό δίδυμο αναδιατύπωσε και ορισμένες όχι ιδιαίτερα έξυπνες ατάκες της Miranda. Aκολουθούν οι φωτογραφίες και από κάτω οι πραγματικές δηλώσεις της Miranda, για να δείτε για τι ακριβώς μιλάμε.

 

Μiranda Kerr: “Εκτιμώ και τις γυναίκες και τους άντρες. Αγαπώ το γυναικείο κορμί και απολαμβάνω να σχεδιάζω γυναίκες, ειδικά τις πλάτες τους. Φυσικά χρειάζομαι οπωσδήποτε έναν άντρα στο κρεβάτι μου, ένα ωραίο, στιβαρό στήθος να ακουμπήσω. Αλλά και πάλι πειραματίζομαι. Ποτέ δεν λέω ποτέ.”

Miranda Kerr: “Ας το τοποθετήσω έτσι: ξαναείχα οργασμό στον αέρα. Και μόνη μου και μαζί με κάποιον άλλον.”