DIANA

“The Crown”: Η Emma Corrin θα υποδυθεί την Diana. Η μεγάλη ομοιότητα της ηθοποιού με την πριγκίπισσα

AP Photo/Pool, File

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη σειρά "The Crown" ή στα ελληνικά «Το στέμμα» που διηγείται τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ και μαζί της όλης της βρετανικής οικογένειας, βρήκε επιτέλους τη Diana του. Την πριγκίπισσα του λαού, όπως αποκαλούσαν την αγαπημένη πριγκίπισσα της ιστορίας της βρετανικής μοναρχίας θα υποδυθεί η ανερχόμενη ηθοποιός Emma Corrin. Η Emma είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχει εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Επιπλέον παίζει στην τηλεοπτική σειρά "Pennyworth" και στην νέα ταινία της Keira Knightely "Missbehaviour". Το εντυπωσιακότερο ωστόσο σημείο του βιογραφικού της για τους παραγωγούς της σειράς, θα ήταν η φωτογραφία της καθώς μοιάζει πολύ στην πριγκίπισσα Diana.

«Βλέπω φανατικά αυτή τη σειρά και το να σκεφτώ ότι τώρα συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την υπερταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών μου φαίνεται σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα είδωλο και η επιρροή της στον κόσμο παραμένει ριζική και συνεχίζει να εμπνέει. Τον να την εξερευνήσω μέσα από τη γραφή του Peter Morgan είναι μία εξαιρετική ευκαιρία και θα προσπαθήσω σκληρά να τη δικαιώσω» έγραψε στο πρώτο της μήνυμα στο Instagram μετά την ανακοίνωσή της συμμετοχής της στη σειρά, η Emma. Τα φωτεινά της μάτια, τα ξανθά της μαλλιά και το μελαγχολικό χαμόγελο δεν μπορεί να μη σου θυμίζουν την Diana.

PA via AP

PA via AP

Υπενθυμίζεται ότι η 3η σεζόν της σειράς, που καλύπτει την περίοδο μεταξύ 1964 – 1970, θα έχει διαφορετικό καστ από τις δύο προηγούμενες κι έτσι την βασίλισσα Ελισάβετ δε θα υποδύεται πλέον η Claire Foy αλλά η Olivia Colman. Στην 3η σεζόν δεν θα δούμε Diana, αλλά θα δούμε την Camilla Parker Bowles, ενώ τα γυρίσματα για την Emma Corrin την οποία ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan, χαρακτήρισε «εκπληκτικό ταλέντο που αμέσως γοήτευσε» τους casting directors της σειράς, θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2019. Η Emma θα ξεκινήσει να υποδύεται την Diana από την εποχή που ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο αρχίζει να καταρρέει.

Κεντρική φωτογραφία: AP/Pool, File