NETFLIX

Το talk show του Ζακ Γαλιφιανάκη, “Between Two Ferns”, επιτέλους έγινε ταινία και το trailer είναι γεμάτο celebrities

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Το talk show "Between Two Ferns" ή «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» αν το θες κι ελληνικά, είναι η τεράστια επιτυχία του Ζακ Γαλιφιανάκη, με καλεσμένους celebrities, τους οποίους και χτυπάει στο ψαχνό με το κλασικό ειρωνικό του χιούμορ και αυτήν τη φάτσα που δε σκάει ούτε χαμόγελο.

Η ταινία βγάζει στο δρόμο την εκπομπή για να κάνει tour και να μιλήσει με τους celebrities, ενώ ο Will Ferrell υποδύεται τον απαιτητικό παραγωγό του show. Στις 20 Σεπτεμβρίου, θα απολαύσουμε στο Netflix την ταινία του Between Two Ferns, και το trailer σε κάνει ήδη να ξεκαρδίζεσαι.

Δες κι αυτό: Jojo Rabbit: Το ξεκαρδιστικό trailer της ταινίας που κοροιδεύει τον Hitler, με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson

Ξεκινάει με συνέντευξη στον Matthew McConaughey, όπου των ρωτάει «Από όλες τις κατηγορίες Όσκαρ που υπάρχουν, πόσο έχεις εκπλαγεί που κέρδισες ένα για υποκριτική»; Συνεχίζει με την ηθοποιό Brie Larson, όπου της λέει «Έμαθα ότι δεν απαντάς σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Θέλω να ξέρω αν είναι αλήθεια και σε ποια ηλικία σου ήρθε περίοδος».

Το trailer έχει κυριολεκτικά παρέλαση επωνύμων με πρόσωπα του stand up comedy αλλά και ηθοποιούς, όπως ο Jon Hamm, Benedict Cumberbatch, Peter Dinklage, Paul Rudd, Tiffany Haddish, Keanu Reeves, Adam Scott, John Legend και άλλους “celebrities” όπως λέει και το trailer. Μία πολύ καλή φθινοπωρινή αρχή σε ταινίες για το Netflix.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP