ANT1

Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Ίαν Στρατής

24media

Η πέμπτη σεζόν του Your Face Sounds Familiar έφτασε στο τέλος της, μετά από 14 εβδομάδες και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής.

 

Τέσσερις από τους 10 παίκτες του “Your Face Sounds Familiar” διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του νικητή του κύκλου ενώ οι υπόλοιποι 6 ετοίμασαν κάποια ιδιαίτερα ντουέτα. Οι τέσσερις φιναλίστ του YFSF για φέτος ήταν ο Ιαν Στρατής, η Κατερίνα Στικούδη, ο Αργύρης Αγγέλου και η Μελίνα Μακρή.

 

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού ο Αργύρης Αγγέλου τερμάτισε τέταρτος, η Μελίνα Μακρή τρίτη και η Κατερίνα Στικούδη δεύτερη. Στην τελική δυάδα έμεινε ο Ίαν Στρατής και η Κατερίνα Στικούδη. Πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι παίκτες έδωσαν μία καταπληκτική παράσταση.

 

Την Lady Gaga επέλεξε να υποδυθεί στον μεγάλο τελικό του YFSF η Κατερίνα Στικούδη. Ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το “Shallow”.

«Ήσουν καταπληκτική σε όλο το παιχνίδι. Από όπου και να το πιάσεις φαίνεται, από την τεχνική σου, από το πώς έμπαινες σε κάθε ρόλο και το κοινό πώς το εισπράττει. Σε όλα 12», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

O Ίαν Στρατής εμφανίστηκε στη σκηνή ως Bruo Mars εντυπωσιάζοντας με τη φωνή και την ερμηνεία του. «Ήσουν καταπληκτικός, συγκινητικός. Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί μας έχεις δώσει πάρα πολλές ωραίες στιγμές, μας συγκίνησες πολλές φορές», ανέφερε η Μιμή Ντενίση μετά την ερμηνεία του.

Η έναρξη της βραδιάς δια χειρός (και φωνής) Μαρίας Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια, σε κάθε τελικό, κάνει τη δική της μεταμφίεση. Φέτος βγήκε στη σκηνή, αρχικά με το Mamma Mia των ABBA, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε το Dancing Queen.

 

Κεντρική φωτογραφία: 24 media/Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson