WATCHLIST

Ποια ηθοποιός θα ήταν μία από τις “Τρεις Χάριτες” αλλά τελικά αποχώρησε;

Στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Χαρίτου κατοικούσε αρχικά μόνο η ανύπαντρη μικρότερη κόρη της οικογένειας, η Ειρήνη. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς όμως, μετακομίζει στο ίδιο σπίτι η μεγαλύτερη και χήρα αδερφή της, η Όλγα, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου σπιτιού που χτίζει. Ταυτόχρονα, η μεσαία κόρη, η Μαρία αποφασίζει να μετακομίσει και αυτή στο πατρικό της σπίτι και να μείνει με τις αδερφές της, επειδή έπιασε επ' αυτοφώρω το σύζυγό της, Γιάννη, με την καλύτερή της φίλη, Νάντια.

Και κάπως έτσι οι «Τρεις Χάριτες» μπήκαν στη ζωή μας από τη συχνότητα του Mega. Μίνα Αδαμάκη, Άννα Παναγιωτοπούλου και Νένα Μεντή στους τρεις βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

Παραλίγο και η Νένα Μεντή δε θα υποδυόταν τη Μαρία Χαρίτου αφού αρχικά για το ρόλο είχε επιλεγεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία και αποχώρησε. Ο Μιχάλης Ρέππας έκανε την αποκάλυψη στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Πήραμε τις τρεις πιο εμβληματικές κοπέλες από το Άλσος Παγκρατίου, που ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Μίνα Αδαμάκη, για να τις βγάλουμε σαν αδερφές σε ένα τηλεοπτικό σήριαλ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αποχώρησε η Μίρκα μετά, δεν θέλησε να συνεχίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τη φιλία μας και για τη γνωριμία μας».