THE VOICE

Τhe Voice: Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά και η παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη

Instagram/thevoiceofgreece

Με εκπλήξεις ξεκίνησαν οι Blind Auditions του The Voice of Greece, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου καθώς για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα στους τέσσερις κριτές, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Κωστή Μαραβέγια να μπορέσουν να αποκλείσουν κάποιον συνάδελφό τους από την διεκδίκηση ενός υποψηφίου χρησιμοποιώντας το Block Button της καρέκλας τους.

Η έναρξη του «πολέμου» του μπλοκαρίσματος ξεκίνησε από νωρίς όταν η 19χρονη Δέσποινα βγηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το “Love on the brain” με τον Πάνο Μουζουράκη να μπλοκάρει τον έκπληκτο Σάκη Ρουβά που ενώ πάτησε το κουμπί για να γυρίσει η καρέκλα του ο διάδρομος μπροστά του φωτίστηκε με κόκκινα γράμματα που σχημάτιζαν τη λέξη Blocked.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έσπευσε στη σκηνή για να λύσει τις απορίες κριτών και τηλεθεατών αμέσως μετά την ερμηνεία της Δέσποινας που τελικά διεκδίκησαν οι τρεις εναπομείναντες κριτές. Ο παρουσιαστής μίλησε για το περίφημο μπλοκάρισμα και εξήγησε ότι οι τέσσερις κριτές θα έχουν από τέσσερις ευκαιρίες να μπλοκάρουν έναν από τους συναδέλφους τους.

Βέβαια μετά το σοκ ο Σάκης Ρουβάς που αστειευόμενος είπε στον Πάνο Μουζουράκη: «Είχαμε συμφωνήσει να μπλοκάρουμε τον Κωστή» βρέθηκε στην αγκαλιά του τραγουδοποιού και συμφιλιώθηκαν, ενώ η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την μεγάλη μάχη. «Με το που κάποιος πατάει το block γυρνάει και η καρέκλα του. Εγώ πάλι πάτησα κατευθείαν το κόκκινο κουμπί, δεν χρειάστηκα κάτι άλλο», της είπε και έτσι απλά την κέρδισε.

Instagram/thevoiceofgreece