WATCHLIST

Τέλος το “Τατουάζ” από τον Alpha

Το ''Τατουάζ'' είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου αποφάσισαν να μη συνεχιστεί για τρίτη χρονιά.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων, το e-mail που εστάλη το περασμένο Σάββατο αρχικά στο κανάλι και στη συνέχεια στους ηθοποιούς και τους λοιπούς συντελεστές.

 

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω Instagram αναζητά ηθοποιούς για την επόμενη δουλειά του, η οποία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του παραμένει άγνωστο. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο «Στη φωλιά των Κου Κου» ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρέα Γεωργίου στο κανάλι, το OPEN αφήνει το θέμα ανοιχτό και ο ΣΚΑΪ τονίζει πως θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/alphatv/