WATCHLIST

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώνεται σε Έλλη Στάη στην εκλογική βραδιά του Open. Δαγκωτό στον Τάκη

Οι εκλογές στην Ελλάδα έρχονται και ξανάρχονται με ρυθμούς βασανιστικά γρήγορους (μακάρι να λέγαμε αργούς αλλά όχι). Και οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας πρέπει κάθε φορά να σκέφτονται κάτι πρωτότυπο για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού πριν τα Exit Polls και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Σκεπτόμενη αυτό, δεν είναι να απορείς που είδες από τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα εκλογικά πάνελ. Κι αν μιλάμε για γλυκό και απαραίτητο μπλέξιμο πολιτικής και ψυχαγωγίας, πρέπει να δώσουμε τα πρωτεία στο Open, το κανάλι που ξεκίνησε την βραδιά των εκλογών με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο.

Διάβασε κι αυτό: Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή. Ποιοι διάσημοι έμειναν εκτός;

Όχι, δε σε γελούν τα μάτια σου, ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν που καλωσόρισε τους τηλεθεατές το απόγευμα της Κυριακής στη συχνότητα του Open. Αλλά δεν το έκανε με τη δική του ταυτότητα. Το έκανε ως «Έλλη Στάη». Ο ταλαντούχος μίμος μεταμορφώθηκε από την κορφή ως τα νύχια σε Έλλη Στάη, κράτησε το στυλό του, τόνισε τις λέξεις όπως έπρεπε και κοίταξε με το βλέμμα της κεντρικής παρουσιάστριας την κάμερα και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό και τα χέρια μας σε θέση έτοιμη για χειροκρότημα. Στο πλευρό του μετά από λίγο ήρθε και η ίδια η Έλλη Στάη, η οποία επίσης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

 

Όταν η Έλλη Στάη ζήτησε από τον Τάκη Ζαχαράτο να σηκωθεί από την καρέκλα της παρουσιάστριας, ο μίμος προκάλεσε την έτερη ναυαρχίδα του σταθμού, αυτή του χώρου της ψυχαγωγίας, τον Νίκο Μουτσινά να έρθει στο πλατό κι εκείνος εμφανίστηκε για να διαλέξει ποια Στάη θέλει να παρουσιάσει τη βραδιά. Την Έλλη ή την Άλλη Στάη;

Πάντως από εμάς Τάκη Ζαχαράτο είναι ναι, και χθες και τώρα και για πάντα.