SURVIVOR

Survivor: Ποιοι ψήφισαν Αγγελόπουλο και ποιοι Λάουρα. Η “κλίκα” έσπασε με απόφαση Μπο

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι ασυλίας είχε νικητές και ηττημένους. Η ομάδα των Μαχητών του Survivor θα πάει αυτούσια στην ένωση των ομάδων ενώ οι Διάσημοι θα χάσουν ένα παίκτη. Στο συμβούλιο του νησιού έγινε ο κακός χαμός. Η ''κλίκα'' έσπασε με απόφαση Μπο ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη κέρδισαν τις προσωπικές ασυλίες.

Οι προσωπικές ασυλίες

 

Η κάλπη έδειξε ισοψηφία και υποψήφιοι βγήκαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Λάουρα Νάργες με τρεις ψήφους ο καθένας. Ποιος ψήφισε ποιον όμως;

Ψηφίζω Αγγελόπουλο είπαν:

Μπο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Λάμπρος Χούτος

Ψηφίζω Νάργες είπαν:

Γιώργος Χρανιώτης

Γιώργος Αγγελόπουλος

Κώστας Κοκκινάκης

Βέβαια μετά συνέβη αυτό που όλοι περιμέναμε. Ο Μπο έκανε την ανατροπή. Ψηφίζει Λάμπρο Χούτο και η κλίκα πάει περίπατο. Ο Χρανιώτης ψηφίζει Κοκκινάκη.

Μετά φυσικά είπαν σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκαν οι δύο που κέρδισαν ασυλίες κι έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από την παρέα. Δε νομίζω, Λάμπρο.

Οι αντιδράσεις των 4 υποψηφίων

Η αντίδραση του Ντάνου (που έχει βαρεθεί να ζητά την ψήφο του κοινού) δήλωσε: ”Κάποια στιγμή καλό θα ήταν να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι ελεύθερος ο καθένας να ψηφίσει όπως θέλει. Δεν παίζω με κάποιο πλάνο.”

Η Λάουρα ήταν ελαφρώς μουδιασμένη: ”Δεν κρατάω για κανέναν κακία. Έχω ακόμα δυνάμεις να μείνω στο παιχνίδι. Θέλω πολύ να ζήσω την ένωση των ομάδων και να γνωρίσω τους Μαχητές”.

”Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του Χρανιώτη και του Μπο που έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από εμάς. Δεν είναι στο χέρι μου ποιος θα μείνει. Ένα παιχνίδι είναι αλλά ας αποφασίσει ο κόσμος” θα πει ο Κοκκινάκης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Και τα λόγια του Λάμπρου: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασαν πάνω από δύο μήνες και κατάφερα να αντεπεξέλθω σε αυτές τις συνθήκες. Νιώθω τον σεβασμό και την αγάπη της ομάδας. Αν δεν αρέσω στον κόσμο καλύτερα να αποχωρήσω.”