SURVIVOR

Survivor: Ποιοι Διάσημοι έδιωξαν τον Σπαλιάρα και η ατάκα που θα συζητηθεί

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor και την ομάδα των Διάσημων, όταν ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη ότι αυτός που θα μπει στην ομάδα των Μαχητών είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Θα έλεγε κανείς πως μετά από όοοοολα όσα έγιναν με τον Γιώργο 'Ντάνο' Αγγελόπουλο, aka ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού twitter, θα επέστρεφε στην αρχική του ομάδα αλλά οι Διάσημοι άλλαξαν στρατηγική και αποφάσισαν να κρατήσουν τον πιο δυνατό τους παίκτη.

”Σήμερα έχουμε μια ειδική αποστολή, σήμερα στόχος μας είναι να διορθώσουμε μια αδικία, που δημιουργήθηκε λόγω παραγόντων εκτός παιχνιδιού από το ατύχημα που είχατε εσείς οι Μαχητές”, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης στην έναρξη του συμβουλίου και στη συνέχεια κάλεσε τους Διάσημους να ψηφίσουν το άτομο που θέλουν να φύγει.

Αυτός λοιπόν ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα είπε ότι δεν θα ήθελε να αλλάξει ομάδα, γιατί τους έχει συνηθίσει ενώ συμπλήρωσε ότι θα του έλειπαν περισσότερο ο Χρανιώτης και ο Ντάνος.

Όταν λοιπόν το πρώην μοντέλο έμαθε ότι αυτός είναι που θα μπει στην ομάδα των Μαχητών, έριξε κάποια καρφιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ”Ήταν κάτι που σκεφτόμουν, γιατί και στην ασυλία είχα πάρει πολλές ψήφους, οπότε είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα [..] Σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο το γεγονός ότι με ψήφισαν, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πραγματικά πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα”.

”Θα φάτε καλά τώρα” είπε γελώντας στους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ, οπότε καταλαβαίνεις τι έχουμε να δούμε από εδώ και πέρα.

Οι παίκτες που τον ψήφισαν ήταν:

-Μπο

-Στέλιος Χανταμπάκης

-Λάουρα Νάργες

-Ευρυδίκη Βαλαβάνη

-Λάμπρος Χούτος