SURVIVOR

Survivor: Ο Σπαλιάρας μιλά ανοιχτά για τη στρατηγική Κοκκινάκη και “καρφώνει” Χρανιώτη-Αγγελόπουλο

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor έγινε ένας μικρός χαμός. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τον Γιάννη Σπαλιάρα να σχολιάσει το γεγονός ότι οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ ενοχλήθηκαν από τον πανηγυρισμό του αλλά και ότι θεωρούν ανήθικη τη συμπεριφορά του, καθώς νωρίτερα υποστήριζε ότι τον πονούσε η μέση του, το μοντέλο άνοιξε το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος.

”Γιάννη θεωρείς ότι προσέβαλες τους αντιπάλους σου με τους πανηγυρισμούς που έκανες;” ρώτησε ο Σάκης και τότε ξεκίνησε το γλέντι.

”Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ. Στο μόνο που συμφωνώ με τον Γιώργο (Ντάνο) είναι ότι πρέπει να σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν ωφελεί κανέναν, αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τις δύο ομάδες, θεωρώ ότι είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε να σχολιάζει το προηγούμενο παιχνίδι, στο οποίο είπε πως ένιωσε ένα τσίμπημα στο πόδι που εξελίχθηκε σε πόνος στη μέση γιατί επέμενε να παίξει. ”Έκανα τρεις μέρες συνεχόμενες ενέσεις, ήταν ισχυρά αναλγητικά” συμπλήρωσε ενώ είπε ότι αποφάσισε στο τελευταίο αγώνισμα να μην συμμετέχει για να μην ρισκάρει με την υγεία του.

”Ακούστηκε από τον Κώστα Κοκκινάκη ότι κάνω κωλοτούμπες και βουτιές, μακάρι να μπορούσα να τις κάνω. Είναι στη φαντασία του Κώστα αυτό. Δεν νομίζω ότι προσβάλλω και δεν δέχομαι ότι δεν τηρώ τα fair play ειδικά από τον Κώστα, που δύο ψηφοφορίες πριν φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα αλληλοψηφίστηκαν για να βγουν 4 υποψήφιοι και να βγει ο Λάμπρος Χούτος” είπε χαρακτηριστικά και οι αντίπαλοί του τον κοιτούσαν καλά- καλά.

Η απάντηση βέβαια δεν άργησε να έρθει και από τους άλλους παίκτες, στους οποίους αναφέρθηκε, ”Δεν έχω να πω τίποτα, ή θα κοροϊδευόμαστε ή δεν θα κοροϊδευόμαστε. Ο Γιάννης πιστεύει αυτά που πιστεύει, εγώ πιστεύω άλλα, ας κρίνει ο κόσμος, οι συμπαίκτες μου, οι συμπαίκτες του, όλοι. Με στεναχωρεί που λέει τέτοια πράγματα και βγάζει τέτοια κακία” είπε ο Κοκκινάκης αλλά η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί.

”Δεν είναι κακία, τα άκουσα από τους συμπαίκτες σου” ανταπάντησε αμέσως ο Σπαλιάρας και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός και αρκετά παρόμοιος με διάλογο σε αυλή σχολείου.