SURVIVOR

Survivor: O Κώστας Κοκκινάκης αποχώρησε. Το πάρτι στο twitter και η “πρόταση” για το MasterChef

Εκτός παιχνιδιού ο Κώστας Κοκκινάκης σύμφωνα με τη γνώμη του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο στήριξε τελικά λίγο παραπάνω τον Bo, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Survivor για άλλη μία βδομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο το κλίμα βάρυνε αρκετά στο συμβούλιο του νησιού, ειδικά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αποχωρίστηκε τον τελευταίο πιο στενό της φίλο. 

 

“Είναι η 3η φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε 3 φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα. Εγώ αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή επιτυχία στα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου” ήταν τα λόγια του Κώστα Κοκκινάκη κατά την αποχώρησή του.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έφερε ένα σχετικό χαμούλη στο twitter με αρκετούς από τους χρήστες να σχολιάζουν ότι αν ο Κοκκινάκης είχε βγει νωρίτερα, θα μπορούσε να συμμετάσχει ως κριτής στο Master Chef, αφού είναι καλός μάγειρας!