DEMY

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η Αποστολία Ζώη ήθελε κι άλλο, η Demy ήθελε να κάτσει στο κέντρο

NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε δώσει το ρεπορτάζ. Χαμός στα γυρίσματα του εορταστικού στην «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με δύο από τις καλεσμένες τραγουδίστριες να δημιουργούν μεγάλη ένταση.

Τα δεδομένα ήταν τα εξής: Η μία ήθελε περισσότερο χρόνο για να τραγουδήσει και η άλλη ήθελε να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο που στην προκειμένη ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τη δεύτερη μην την περιμένεις. Μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε.

 

Όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso, οι δυο τραγουδίστριες είναι η Αποστολία Ζώη και η Demy. Σύμφωνα με την Espresso η Αποστολία Ζώη έδειξε καθαρά την ενόχλησή της, επειδή δεν της επέτρεψαν να τραγουδήσει περισσότερο απ’ όσο είχε προγραμματιστεί ενώ η Demy, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, όταν της έδειξαν το σημείο όπου έπρεπε να καθίσει.

Η ίδια βέβαια δε ζήτησε να καθίσει ακριβώς δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως ακούστηκε, αλλά κάπου κεντρικότερα από εκεί όπου η παραγωγή την είχε τοποθετήσει. Η επιθυμία της να αλλάξει θέση δεν εισακούστηκε για αυτό και τελικά αποχώρησε πριν ξεκινήσει το γύρισμα.

Στην υγειά μας ρε παιδιά. Και του χρόνου σπίτια μας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency