WATCHLIST

Αντώνης Σρόιτερ: Απάντησε ευθέως στις φήμες για μετακίνησή του από τον Alpha

Instagram/Alphatv

Τέλος στις φήμες, που τον ήθελαν να συζητά με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να μετακινηθεί από τον Alpha, έβαλε μέσω των social media ο Αντώνης Σρόιτερ. Τα τελευταία δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο και έκαναν λόγο για συνάντησή του με στελέχη του ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Σρόιτερ ανέλαβε να τα διαψεύσει μια καλή με μια ανάρτησή του στο Instagram.

«Έχω διαβάσει πολλά για “συναντήσεις” και “μεταγραφές” μου, τα τελευταία χρόνια. Δεν απαντάω, γιατί δεν μου αρέσει να εκθέτω συναδέλφους. Χθες είχαμε Αυτοψία για τα fake news. Σήμερα, ξύπνησα με την “είδηση” της μυστικής μου συνάντησης με στελέχη άλλου καναλιού. Μία λέξη: Ψέμα», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ.

View this post on Instagram

#fakenews

A post shared by Antonis Sroiter (@antonis_sroiter) on

 

Ο άνκορμαν του Alpha έχει την πρωτιά στα δελτία ειδήσεων σε ότι αφορά τα γενικά σύνολα τηλεθέασης (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι χθες το δελτίο ειδήσεων του Alpha συγκέντρωσε τηλεθέαση 23,7% αφήνοντας δεύτερο αυτό του ΑΝΤ1 με 19,5% τηλεθέαση), ενώ το περασμένο καλοκαίρι δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σταθμό για τα επόμενα 4 χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Alphatv