POWER OF LOVE

Power of Love: Τα πιο αστεία tweets για την πρεμιέρα του reality της αγάπης

Instagram/poweroflovegr

Ξέρεις πώς είναι το πρώτο βράδυ του χρόνου. Συνήθως το περνάς στον καναπέ προσπαθώντας ακόμα να χωνέψεις το φαγητό της προηγούμενης. Κι εκεί που κάθεσαι το θες το κατιτίς σου στην τηλεόραση να απασχοληθείς. Κάπως έτσι αντέδρασαν και οι τηλεθεατές του Power of Love που έκανε πρεμιέρα χθες στον ΣΚΑΪ. Απασχολήθηκαν και το έδειξαν στο αγαπημένο τους κοινωνικό δίκτυο, το Twitter.

Αν είδες την πρεμιέρα γνώρισες τους 14 παίκτες που βρέθηκαν στο σπίτι της αγάπης για να ξεκινήσουν και φέτος το αποκαλούμενο από τον σταθμό που το φιλοξενεί «κοινωνικό πείραμα». Να αναζητήσουν τον έρωτα, και μαζί το χρηματικό έπαθλο και εκατοντάδες περισσότερους ακόλουθους στα social media ως συνήθως. Οι φετινοί παίκτες είχαν απ’ όλα: Παράξενα παρατσούκλια όπως Ίον και Μάτζικ Τζόνι, παράξενα κουρέματα (όπως αυτό του Γιάννη Αμπατζόπουλου), συνήθεις ενδυματολογικές επιλογές για Σαββατιάτικη έξοδο σε πίστα, αλλά και πρόσωπα τα οποία κάπου κάπως κάποτε είχαμε ξαναδεί (για να μην ψάχνεις στις Οικογενειακές Ιστορίες, τα Διλήμματα και το Ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή).

Οι χρήστες του Twitter συντονίστηκαν και παρακολούθησαν την Μαρία Μπακοδήμου να συστήνει στο κοινό και μεταξύ τους τους 14 παίκτες. Οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι είναι οι:  Γιάννης Γεωργίου, Αργυρώ Τσιοράνου, Αντώνης Χρόνης, Ρένια Τσακίρη, Γιάννης Κοπιδάκης, Άννα Ελευθερίου, Βασίλης Χαλκιάς, Ραφαέλα Τσαντεκίδου, Παύλος Παπαδόπουλος, Μαργαρίτα Νέρτζη, Γιάννης Αμπατζόπουλος, Έλενα Πολυχρονοπούλου, Φίλιππος Αρβανίτης και Ζένια Σολδάτου. Οι συζητήσεις τους κινήθηκαν μεταξύ των τι ψάχνουν σε μια σχέση και, ναι, υπήρξαν δηλώσεις τύπου «Εγώ τον άνδρα τον θέλω μπρουτάλ» και «αν η γυναίκα είναι χοντρή δεν μου αρέσει» στο αν πρέπει να πληρώνει ο άνδρας ή γυναίκα ή και οι δύο όταν βγαίνουν και το ζήτημα κόντεψε να καταντήσει μεσανατολικό από τις διαφωνίες, για την ώρα που χρειάζεται ένας άνδρας για να ετοιμαστεί και πόσο πρέπει να ασχολείται με την εμφάνισή του και να σε ενημερώσω ότι πιάσαμε το δίωρο σε απάντηση, και άλλα τέτοια ζωτικής σημασίας για την ουσιαστική επαφή και γνωριμία των ανθρώπων.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, μπορείς να κάνεις την πρώτη σου γνωριμία με τους παίκτες στο παρακάτω video:

 

Κι αν τώρα σκέφτεσαι τι να πρωτοσχολιάσεις δες τι σχολίασαν οι χρήστες του Twitter και εμπνεύσου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και για το τέλος η απαραίτητη αναφορά στο αγαπημένο του Twitter GNTM που μας αποχαιρέτισε και την Ζενεβιέβ του.