NOMADS

To Nomads Μαδαγασκάρη έκανε πρεμιέρα και το Twitter οργίασε

Το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε το παιχνίδι περιπέτειας του ANT1, Nomads Μαδάγασκάρη. Η εντυπωσιακή έναρξη γρήγορα έδωσε την θέση της στην παρουσίαση των παικτών που έφτασαν στην Μαδαγασκάρη για να αγωνιστούν, να δοκιμάσουν τα όρια τους και να κερδίσουν. Φέτος το Nomads, θα έχει δύο ομάδες, τους Κροκόδειλους και τους Λεμούριους αλλά και δύο παρουσιαστές τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα που εξηγεί τα αγωνίσματα.

Οι 20 παίκτες που αναμετρήθηκαν ήδη στο πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού είναι οι Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας (Λεμούριοι) και Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης (Κροκόδειλοι). Και κάτι το επάγγελμα που δήλωσαν, κάτι η ιδιαίτερη εμφάνισή τους, δεν άργησαν να εμφανιστούν στο Twitter, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει να τρολάρει την τηλεόραση τα πιο ευφάνταστα σχόλια για εκείνους.

Ο αγαπημένος του κοινού ήταν μακράν ο Άλεξ Καββαδίας. Η εμφάνιση του τραγουδιστή που γεννήθηκε στο Σίδνεϋ από Έλληνες γονείς, και πέρασε εκεί μεγάλο μέρος της ζωής του, θύμισε σε πολλούς τον Christopher Atkins σε κάποιους αρχαίο Έλληνα και σε άλλους τη Μάγια τη μέλισσα και φυσικά η εμφάνισή του σχολιάστηκε αναλόγως.

 

Ο Άλεξ είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Με τον Άλεξ στα φωνητικά, οι Matisse ήταν υποψήφιοι για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards. Το 2014 άνοιξε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή-σύμβολο της Κρήτης, Ψαραντώνη.

 

 

Αναλόγως σχολιάστηκε και το μούσι του Δημήτρης Μαρμαρά ή «DIMAR» -δηλώνει Old School Barber (ω ναι) από την Πάφο- για τον οποίο γράφτηκε ότι μάλλον ήταν εκεί ήδη αρκετό καιρό πριν τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και ο Δημήτρης Κουκουρίκης, ο 39χρονος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος θύμιζε τον ηθοποιό Σωτήρη Βάγια, που σίγουρα θυμάσαι από κάποιο guest στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

Και βέβαια σχολιάστηκε ο τραυματισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη αλλά και άλλοι «επώνυμοι» του παιχνιδιού, όπως ο Δημήτρης Κοριγιαλάς.

 

Στην συνέχεια το Twitter ξεσηκώθηκε με το επάγγελμα Instagrammer με το οποίο δήλωσε ότι καταπιάνεται η 28χρονη Σίσσυ Ζουρνατζή από τη Θεσσαλονίκη επίσης. Οι χρήστες του Twitter θέλησαν να αναβαθμίσουν κι εκείνη την χρήση της πλατφόρμας σε επάγγελμα και κάλεσαν τους ιθύνοντες του ANT1 στο επόμενο Nomads να βάλουν τους Instagrammers και τους Τουιτεράδες να αναμετρηθούν.

 

Φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε η περιγραφή του αγώνα από τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα με άλλους να επικροτούν την ηρεμία και άλλους να θυμούνται τις περιγραφές του Γιάννη Μπακογιαννόπουλου στην Κινηματογραφική Λέσχη του.

 

Πάντως για να σε ενημερώσω και για την εξέλιξη του πρώτου αγωνίσματος, μεταξύ Λεμούριων και Κροκόδειλων νικητές ήταν οι πρώτοι που θα μείνουν στο «Νησί», μια ειδυλλιακή παραλία με ανέσεις, αφήνοντας τους αντιπάλους τους στις δύσκολες συνθήκες της Σαβάνας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nomadsant1