NOMADS

Nomads: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατηγόρησε ανοιχτά τους Επίλεκτους και τα αίματα άναψαν

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nomadsant1

Ο αγώνας Επικράτειας ολοκληρώθηκε με νικητές τους Επίλεκτους στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη. Η ένταση του αγωνίσματος, μάλλον μεταφέρθηκε στην συζήτηση των δύο ομάδων με τον Σάββα Πούμπουρα που ακολούθησε, αφού η κουβέντα που ξεκίνησε χαλαρά κόντεψε να εξελιχθεί σε καυγά.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός μας «Μισθοφόρος» από το Survivor, ήταν που ξεκίνησε το όλο θέμα, όταν αφού συνεχάρη την ομάδα των Επίλεκτων για τη νίκη της άρχισε να μιλάει για τα πράγματα που τον ενοχλούν στην στρατηγική των αντιπάλων του.

«Θα πω ένα πράγμα που με πείραξε σήμερα. Δεν με χαροποιεί από ανθρώπους που είναι αθλητές να φωνάζει στον αντίπαλό σου “δεν μπορείς”. Το να αποθαρρύνει τον αντίπαλο και να τον θέλει να είναι κατώτερος από αυτόν για να κερδίσει, νομίζω είναι λάθος. Δεν κρατάω κακία, δεν παρεξηγώ πιστεύω πως έγινε πάνω στην ένταση, ελπίζω να μην ξαναγίνει», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Χρήστος Βασιλόπουλος ξεκίνησε να απαντά ενώ στην ομάδα των Εισβολέων ο Γιάννης Σπαλιάρας συζητούσε για το θέμα με τον συμπαίκτη του.

«Μισό λεπτό παιδιά, όταν μιλήσατε εσείς δεν μιλούσε κανείς από εμάς. Για να απαντήσω λίγο στον Κώστα, έχω δει και τους Εισβολείς να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, να περνάνε τη διαχωριστική γραμμή, και να φωνάζουν δίπλα στους δικούς μας παίκτες. Ας δούμε λίγο και την συνολική εικόνα. Αυτή η τεχνική είναι μια τεχνική την οποία χρησιμοποιούν κι αυτοί. Συνηθίζουν να έρχονται δίπλα στους παίκτες μας στον τελικό στόχο και να κάνουν οχλαγωγία και να φωνάζουν 20 νοματαίοι. Τώρα αν θα πει “δεν μπορεί” ή αν πει “δεν το έβαλε” ή αν θα πει κάτι άλλο είναι ένα και το αυτό» είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

 

«Εγώ είπα κάποια λέξη που με πείραξε, άμα δεν τους πειράζει να το λένε. Προσωπικά το θεωρώ λάθος και δεν το έχω πει σε κανέναν. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μαχαίρι και κόβει την πίτα. Αν θέλουν να συνεχίσουν να το λένε, κανένα πρόβλημα, δεν με επηρέασε απλά το θεωρώ κάπως ανήθικο. Το είπα με την έννοια ότι με πείραξε, θεωρώ ότι όταν σε πειράζει κάτι πρέπει να το λες και να μην κρατάμε κακίες. Απλά δεν το θεωρώ σωστό. Θέλω ο αντίπαλός μου να είναι δυνατός και να μπορεί, όχι να μη μπορεί», απάντησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μετά η συζήτηση εντάθηκε.

Η Αθηνά των Επίλεκτων είπε ότι η ομάδα της έχει υιοθετήσει μια νέα στρατηγική στο παιχνίδι σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα. «Είχαμε ζητήσει εξαρχής να μην παρεξηγηθεί η ομάδα. Το να χτυπάς τον αντίπαλο στην ψυχολογία είναι κι αυτό μία στρατηγική, δεν θεωρώ ότι είναι ανήθικο» και ο Γιάννης Σπαλιάρας της απάντησε: «Δηλαδή όταν τρέχεις εσύ το να φωνάζουμε είσαι άχρηστη νομίζεις ότι είναι οκ; Γιατί πέφτει λίγο ο πήχης. Να ξέρω μέχρι που κατεβαίνει βρε παιδί μου».

«Όπως και στο Αγώνισμα των Αρχηγών κάποιοι από την ομάδα σου φώναζαν “το έχασε, άστη” και ρίχναμε τη μπάλα σε λάθος χρόνο. Αυτό είναι ανήθικο» είπε η Αθηνά και ο Χρήστος Βασιλόπουλος πρόσθεσε: «Όπως κι εσύ Γιάννη μου όταν ήσουν πίσω μου και φώναζες σ’ έχω σ’ έχω σ’ έχω και τέλειωσε το αγώνισμα και νίκησες. Θέλω να πω μην παρεξηγείστε γιατί κι εσείς τα ίδια κάνετε. Το ξέρουμε ότι σας πείραξε που χάσατε αλλά μην παρεξηγείστε».

Στο επόμενο αγώνισμα κάτι μας λέει ότι η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nomadsant1