NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Οι πρώτες δηλώσεις Πούμπουρα και Λέντζα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φεύγει ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας έρχονται. Ο Τζώρτζης Ποφάντης, γενικός διευθυντής προγράμματος του Αnt1, ήδη από τα μέσα καλοκαιριού είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ντουέτου παρουσίασης στο Nomads. Και ιδού. Σάββας και Γιώργος φεύγουν για τη Μαδαγασκάρη και παραχωρούν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

«Φέτος στο Nomads θα γίνει χαμός, Όπως καταλαβαίνεις, άλλα πράγματα, άλλο νησί, άλλα δεδομένα, άλλες ομάδες, γενικά θα έχουμε θέμα. Θα είναι κάτι ανατρεπτικό για παιχνίδι επιβίωσης», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και συμπλήρωσε: «Θα είναι live η αποχώρηση και το συμβούλιο. Θα είναι όλα τέλεια. Θα ψηφίζετε live από application εκείνη την ώρα».

«Αναπάντεχο ντουέτο. Ο πρώην συμπαρουσιαστής του ήταν ο Δημήτρης Βλάχος κι εγώ είμαι βλάχος στην καταγωγή, οπότε παίξαμε έτσι μπάλα. Χαίρομαι πολύ που θα είμαι με τον Σάββα» ανέφερε ο Γιώργος Λέντζας αστειεύομενος.

Όσο για τα πρόσωπα που θα φτιάξουν βαλίτσα για τη Μαδαγασκάρη; Σιγή. «Έχω δει κάποια πρόσωπα στο σταθμό αλλά ούτε εγώ ξέρω. Δεν ήθελα να ξέρω αλλά νομίζω πως οι αλλαγές που έχουν γίνει θα δώσουν έναν πιο φρέσκο αέρα στο παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι και η Μαδαγασκάρη θα βοηθήσει, γιατί είναι ένας εξαιρετικά μαγευτικός προορισμός.»

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/savas_poumpouras