NEXT TOP MODEL

Τα υποψήφια Next Top Models στην πρώτη τους συνέντευξη: “Υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να φάει την άλλη”

Instagram/gntmgr

Οι πρώτες δηλώσεις των παικτριών που συνεχίζουν να διαγωνίζονται στο Greece's Next Top Model, φιλοξενήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου». Τα κορίτσια έκαναν δηλώσεις στην Τζώρτζια Γεωργίου και σχολίασαν κατά κύριο λόγο τις κακίες που λέγονται για εκείνες αλλά και τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της «τριάδας της φωτιάς», δηλαδή της Μικαέλας Φωτιάδη, της Εύης Ιωαννίδου και της Μέγκι Ndrio.

«Η Μέγκι και η Εύη πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στη δικιά μου προσωπικότητα. Δεν είναι διπρόσωπες. Ό,τι έχουν να πουν το λένε ευθέως σε αντίθεση με τις άλλες κοπέλες, γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί κλίκες. Λέγαν στην αρχή πως είμαι πολύ μεγάλη και δεν είμαι 24 και τους έδειξα την ταυτότητά μου. Μετά είπαν ότι οι γωνίες και η μύτη μου είναι ψεύτικα. Το πιο άσχημο στο παιχνίδι θεωρώ ότι είναι πως δεν μιλάνε σε εμένα, τη Μέγκι και την Εύη» είπε η Μικαέλα Φωτιάδη, ενώ η Εύη Ιωαννίδου τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστείς με τόσα άτομα. Νομίζω ότι μας φοβούνται. Δεν μας πλησιάζουν εύκολα. Δεν έχω κακία και είμαι απλά τυπική. Έχω μία στο μυαλό μου που δεν της έχω ιδιαίτερη συμπάθεια και ούτε κρύβομαι και το λέω στο πρόσωπό της. Η Άννα η Αμανατίδου. Δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις. Μου περνάει αδιάφορη».

Η λαλίστατη Μέγκι ανέφερε: «Δεν ταιριάζουμε όλες με όλες. Είμαι μία κοπέλα που δεν πολυμιλάει με το υπόλοιπο γκρουπ, έχω δέσει πάρα πολύ με δύο κορίτσια, με τη Μικαέλα και την Εύη αλλά δεν χρειάζομαι και πάρα πολλά άτομα γύρω μου χρειάζομαι λίγους και καλούς» δήλωσε χαρακτηριστικά. Είναι θέμα χαρακτήρα εμείς είμαστε πολύ δυναμικές προσωπικότητες εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συμβιβαστώ , πολλά πράγματα που τα θεωρώ περίεργα και που δεν μου αρέσουν θα τα κρίνω κατευθείαν χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου οπότε πιστεύω πως αυτό είναι ένα κοινό θέμα που αντιπροσωπεύει κι εμένα και την Εύη και τη Μικαέλα, είμαστε λίγο παρόμοιες σε αυτό το κομμάτι και παρεξηγούμαστε πάρα πολύ εύκολα. Γενικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και μην ξεχνάτε πως υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός σε αυτόν το χώρο, υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να φάει την άλλη, όχι μεταξύ μας στην παρέα μας, αλλά με τα άλλα τα κορίτσια».

 

Το λόγο όμως πήραν και δύο ακόμα κορίτσια, αυτά που συχνότερα εκφράζουν τα παράπονα και την αντίθεσή τους στην συμπεριφορά της «τριάδας». Η Γαρυφαλιά Καληφώνη που πρόσφατα είχε κατηγορήσει τη Μικαέλα ότι διαδίδει πώς είναι μέσα στο σπίτι του GNTM χάρη στον σύντροφό της Κωνσταντίνο, είπε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη μέρα ήμουν σταθερή σαν χαρακτήρας. Εγώ την καλημέρα μου επιλέγω που θα την πω και τη λέω επιλεκτικά. Δεν με ενδιαφέρει να λέω κάτι μαζί τους. Απλά δεν θέλω να με πιάνουν στο στόμα τους. Είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες όπως και εγώ και θέλω σεβασμό. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έχουν πει (για το σύντροφό μου) Είναι γατάκια! Δεν το είπαν μπροστά μου τα είπαν από πίσω μου».

Την «τριάδα» σχολίασε και η Άννα Αμανατίδου: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Βλέπουν κάποιο ανταγωνισμό; Είναι επιλογή τους να μη θέλουν να συναναστρέφονται… Στην προηγούμενη φωτογράφηση έλεγαν ότι κλέβω την πόζα της Μικαέλας. Εδώ μέσα δεν κλέβει κανείς την πόζα κανενός. Είδα μέσα στα μάτια μου ότι με κορόιδευε η Μικαέλα και την πιάνω και της λέω όντως συνέβη αυτό; Δεν μου το παραδέχτηκε και φαίνεται ποιος είναι ντόμπρος άνθρωπος και ποιος όχι».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr