NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Το πριν και το μετά των διαγωνιζόμενων. Οι αλλαγές στα μαλλιά και τα κλάματα

Η διαδικασία του makeover στο Next Top Model είναι ένα από τα κομμάτια που τρέμουν οι διαγωνιζόμενες. Οι ενστάσεις και τα κλάματα των πρώτων κύκλων διαδέχθηκαν τις ενστάσεις και τα κλάματα του του φετινού κύκλου. Οι παίκτριες αντίκρυσαν τις φωτογραφίες των διάσημων κυριών χωρίς ακόμα από κάτω να υπάρχει το όνομά τους ώστε να δουν ποια θα είναι η αλλαγή που θα κάνουν.

Το ψαλίδι φόβος και τρόμος. Το να κόψουν τα μαλλιά τους πολύ κοντά ήταν ο μεγαλύτερος φόβος τους. Η αλλαγή στο χρώμα απασχόλησε μονάχα τις δύο φυσικές κοκκινομάλλες του reality.

 

Και μετά έγινε η αποκάλυψη και κάποιες δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η Εβελίνα Σκίτσκο ήταν η πρώτη που ξέσπασε κλάματα χωρίς η υποστηρικτική προσέγγιση της Έλενας Χριστοπούλου να μπορεί να την ηρεμήσει. «Προσπαθώ να το δεχθώ αλλά είναι δύσκολο γιατί είναι μία τεράστια αλλαγή για εμένα.» Κλάματος και απογοήτευσης συνέχεια με την Έλντα που θα γινόταν η Cara Delevingne. Δεν είχε τόπο, δεν είχε ελπίδα στο άκουσμα της απόφασης.

Από τις πιο extreme αλλαγές, το κοντό ξανθό της Γαρυφαλλιάς, το επίσης κοντό ξανθό της Μικαέλλας, το μαύρο καρέ αλά Kim Kardashian της Άννας αλλά και το πολύ κοντό αλά Rihanna της Ειρήνης. Σε αυτό το τελευταίο μείνε γιατί υπήρξε δράμα.

 

Όση ώρα ετοιμάζονταν δεν υπήρχε καθρέφτης ώστε η αποκάλυψη να γίνει με το look ολοκληρωμένο. Κάποιες ενθουσιάστηκαν, κάποιες συγκινήθηκαν από χαρά και κάποιες ήθελαν να ανοίξει η γη να τις καταπιεί.

 

Το τελικό αποτέλεσμα

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr