NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Το πλάνο της Σοφίας Ζαχαριάδου που δεν είδαμε ποτέ και η δήλωση της Καγιά

Η Σοφία Ζαχαριάδου είναι το πρόσωπο των ημερών. Η δοκιμασία του Next Top Model μέσα στο νερό και η κρίση πανικού έγιναν viral. Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί όμως η Βίκυ Καγιά είναι αυτή που απαντά είτε μέσω social media, είτε στην κάμερα δηλώνοντας πως πρόκειται για μία παρεξήγηση.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν πλάνα από τη συγκεκριμένη δοκιμασία που δεν έχουν παίξει στο επεισόδιο, αν και υπάρχουν στο επίσημο κανάλι του reality στο Youtube.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά

«Πρόκειται για παρεξήγηση. Τη Σοφία δεν την πίεσε κανείς ποτέ. Πρόκειται για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν ξέρετε πόσες ώρες ήμασταν εκεί να βοηθήσουμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δε θέλαμε να φύγει. Είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα. Δεν έπαθε κρίση πανικού, κρύωσε πάρα πολύ και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ, δεν την πίεσα, την αγκάλιασα. Τα σχόλια μετά δε με στενοχώρησαν για εμένα αλλά για τη Σοφία. Δεν μπορείς να λες για ένα νέο κορίτσι, φρέσκο, που προσπαθεί να κάνει μία αρχή στο χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μία χαρά το παιδί.»

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr