NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η νέα αποχώρηση έφερε κόντρες και “ψιθύρους” ανάμεσα στα μοντέλα

Instagram/gntmgr

Η πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση σε studio έκρινε την παραμονή των υποψήφιων επόμενων top models της Ελλάδας στο σπίτι του Greece's Next Top Model. Οι υποψήφιες πόζαραν στον φακό του Θανάση Κρίκη φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο, οι κριτές είδαν το αποτέλεσμα και έφεραν στις δύο τελευταίες θέσεις την Αγάπη Olagbebi και την Κατερίνα Βισέρη.

Παρόλο που ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία από τη Βίκυ Καγιά που είχε βρεθεί μπροστά της για να της ανακοινώσει το αποτέλεσμα η Αγάπη κλήθηκε τελικά να αποχωρήσει. «Εύχομαι η αποχώρησή σου να σε κάνει να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα. Και να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θες γιατί εδώ δεν ήθελες να μας το δείξεις» της είπε η Βίκη Καγιά και η Αγάπη απάντησε: «Το θέλω πολύ, αλήθεια σας λέω. Το θέλω πάρα πολύ. Μια άλλη ευκαιρία, παρακαλώ. Το θέλω πολύ». Η Βίκυ Καγιά απευθυνόμενη στα κορίτσια αμέσως μετά είπε: «Θέλετε να χαιρετίσετε την Αγάπη γιατί εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να της πω κάτι άλλο».

 

Οι συμπαίκτριές της δεν ήθελαν να αποχωρήσει η Αγάπη, η οποία δεν είχε ιδιαίτερες έριδες με καμία. Η αποχώρησή της όμως έκανε αρκετές από αυτές να μιλήσουν για την «αδικία» της αποχώρησής της. Μία από αυτές η Έλντα εξήγηση ότι κατά τη γνώμη της η χειρότερη φωτογραφγία ήταν της Εύης για την οποία σημείωσε: «Πιστεύω ότι άνετα σήμερα θα μπορούσε να φύγει η Εύη και από τη φωτογραφία και γενικά λόγω χαρακτήρα. Αυτή θεωρεί ότι είναι η τέλεια ενώ δεν είναι. Και το θέμα είναι ότι δεν την προσγειώνει και κανείς, όπως και τη Μικαέλα. Που βγήκε και είπε: ”Μου είπε ο φωτογράφος να με κοιτάξουν όλες οι κοπέλες” και έγινε ρεζίλι, ο κριτής της έλεγε: ”Δεν σε ρωτήσαμε αυτό”. Ντάξει, καταλαβαίνεις το πoιόν του ανθρώπου».

 

Νωρίτερα στο επεισόδιο η Εύη είχε μπει και στο στόχαστρο της Ειρήνης Ερμίδου που απροκάλυπτα μπροστά στην κάμερα την είπε «Σκύλα» όταν η Εύη σχολίασε για την Έλντα: «Να δούμε τώρα που δεν έχει μαλλιά πώς θα ποζάρει». Η αγαπημένη «τριάδα» του παιχνιδιού εξόργισε επίσης και την Άννα Αμανατίδου που έμαθε από τις συμπαίκτριές της πώς όση ώρα φωτογραφιζόταν η Μικαέλα υποστήριζε μαζί με τις Εύη και Μέγκι, ότι η Άννα είχε αντιγράψει τις πόζες της.

 

Στο Greece’s Next Top Model δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά η ατμόσφαιρα μυρίζει ήδη από τις πρώτες εβδομάδες μπαρούτι.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr