NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η αγένεια του Σκουλού, η “έκρηξη” στο Twitter και τα νούμερα τηλεθέασης

Το δεύτερο επεισόδιο του Next Top Model προβλήθηκε κι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιο είναι το ζητούμενο της κριτικής επιτροπής. Όταν το σύνθημα «αγάπα το σώμα και τις ατέλειές σου» συγκρούεται με την ανάγκη πρόκλησης τηλεοπτικού ενδιαφέροντος η μπάλα χάνεται και η αγένεια συχγέεται με την ειλικρίνεια. Η υποψηφιότητα της Σοφίας έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του Δημήτρη Σκουλού.

«Λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας πως είσαι συμπαθητική, πως είσαι ωραία. Εγώ δε βλέπω τίποτα από αυτά. Πραγματικά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Απορώ γιατί ήρθες εδώ.» Έτσι απλά τα είπε και είδε τη διαγωνιζόμενη να βουρκώνει.

 

«Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι θέλω να προσπαθώ για αυτό και να το δοκιμάζω. Είτε αποτύχω, είτε πετύχω. Το ότι απόρησε γιατί ήρθα στο παιχνίδι, για να του λύσω την απορία μάλλον. Θεωρώ και οι τέσσερις κριτές είχαν την ίδια άποψη αλλά οι τρεις το είπαν με πιο ευγενικό τρόπο. Δεν πιστεύω ότι δεν έχω φωτογένεια ή ότι οι ατέλειές μου είναι αρνητικές πάνω μου. Νομίζω ότι είναι το θετικό σημείο. Εγώ νιώθω ότι το είπε επίτηδες γιατί κάποιος πρέπει να είναι αυστηρός. Ή απλά ίσως δεν κάνω και το είχα παραπιστέψει.»  Αυτό ήταν το σχόλιο της διαγωνιζόμενης στην κάμερα, όσο μεταξύ των κριτών υπήρχε ο εξής διάλογος:

Βίκυ Καγιά: Κι εσύ την πήρες από τα μούτρα. Αμάν.

Άγγελος Μπράτης: Μία πολύ ωραία κοπέλα είναι.

Δημήτρης Σκουλός: Ωραία κοπέλα είναι; Που τράβηξε τα μαλλιά πίσω και ήταν σαν αυτόν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με το τόξο;

Βίκυ Καγιά: Δημήτρη, δεν έχουμε μιλήσει έτσι σε κορίτσια που ήταν χειρότερα από αυτή. Τα άκουσε το κορίτσι άδικα. Δεν κάνει, αλλά είσαι υπερβολικός στην αντίδρασή σου.

Η μάχη του Twitter

Το Twitter ζει για κάτι τέτοια. Βούτυρο στο ψωμί του. Ο Δημήτρης Σκουλός δεν μπαίνει στη λίστα με τους πολύ αγαπημένους του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα νούμερα τηλεθέασης

Η πρεμιέρα είχε σημειώσει 16,5% στο γενικό σύνολο και 21,3% στο δυναμικό κοινό (18-54). Μία εβδομάδα μετά, οι υπεύθυνοι στο Star βλέπουν τα ποσοστά να ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά. Το δεύτερο επεισόδιο των auditions σημείωσε 17,2% και 23,7% αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα προβολής ο ΑΝΤ1 επιλέγει να ρίξει τη νέα σειρά «Επιστροφή» και ο Alpha «Το Τατουάζ». Το σήριαλ του ΑΝΤ1 φτάνει στο 12,2%, ενώ «Το Τατουάζ» κρατά το κοινό του αγγίζοντας το 23,1%.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr