NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Επιστροφές, αποχωρήσεις και απουσίες

Instagram/gntmgr

Κι ενώ στο Greece's Next Top Model οι υποψήφιες ήταν χαρούμενες που είχαν φτάσει στην τελική οκτάδα, μία ακόμα ανατροπή τις περίμενε στο επεισόδιο της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιες έμαθαν ότι μπορούν να ψηφίσουν κάποια από τα κορίτσια που έχουν ήδη αποχωρήσει από το σπίτι για να επιστρέψουν στον διαγωνισμό και μάλιστα τις συνάντησαν για να ψηφίσει η κάθε μία μπροστά τους. Συμπάθειες και στρατηγική ήταν το μείγμα που χρησιμοποίησαν οι περισσότερες παίκτριες για τις ψήφους τους, και το αποτέλεσμα ήταν να μπουν ξανά στο παιχνίδι η Αγάπη, η Έλντα και η Άννα Τσακουρίδου.

Οι υπόλοιπες παίκτριες όπως το περιβόητο τρίτο μέλος της τριάδας της φωτιάς, η Μέγκι Ndrio δηλαδή -που μας χάρισε μια φρέσκια  φουρνιά από τις έντονες εκφράσεις της μπροστά στην κάμερα που την έκαναν να ξεχωρίζει πάντα- αλλά και η Ειρήνη Στεριανού την αποχώρηση της οποίας πολλές συμπαίκτριές της είχαν κρίνει ως άδικη, έμειναν και πάλι εκτός του παιχνιδιού και αποχώρησαν άμεσα από το σπίτι του GNTM. Την πόρτα της εξόδου όμως είδε και η Αγάπη που δεν αξιοποίησε αποτελεσματικά την ευκαιρία που της δόθηκε και δεν απέδωσε αρκετά καλά στην δοκιμασία της φωτογράφησης με concept Fashion Dolls.

 

 

Ωστόσο το χθεσινό επεισόδιο σημαδεύτηκε και από μία ακόμα ξαφνική αποχώρηση, αυτή της Ξανθής Τζερεφού. Το μοναδικό plus size μοντέλο του GNTM αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι, αφού πρώτα είχε μια έντονη συζήτηση με τη Μικαέλα, για λόγους υγείας. Η Ξανθή πάσχει από διαβήτη τύπου 1 όπως είχε πει στην audition στους κριτές του GNTM, και αντιμετώπισε πρόβλημα με το ζάχαρό της οπότε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η Μικαέλα άκουσε από την Εβελίνα ότι η Ξανθή είχε κατηγορήσει την τριάδα της φωτιάς ότι της έκανε bullying κι η Μικαέλα της ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν θα έκανε τέτοια σχόλια έχοντας υποστεί και η ίδια bullying ως παιδί που ήρθε από το εξωτερικό στην Ελλάδα και δεχόταν σχόλια για την ομιλία της. Λίγο μετά τη συζήτηση η Ξανθή χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι αφήνοντας προβληματισμένη τη Μικαέλα.

 

«Έχω διαβήτη 7-7,5 και μου συμβαίνει πρώτη φορά. Δεν είχε χρειαστεί να έρθω στο νοσοκομείο επειδή ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή της γλυκόζης. Δεν αγχώθηκα παρ’ όλα αυτά γιατί ήξερα ότι είμαι σε καλά χέρια» είπε μέσα από το νοσοκομείο η Ξανθή ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το reality μοντέλων. «Εννοείται ότι δεν σταματάει τίποτα. Συνεχίζω και το modelling και την προσπάθειά μου. Το Next Top Model ήταν μόνο η αρχή» τόνισε.

 

Οι απουσίες ωστόσο στο πλατό του GNTM δεν περιορίστηκαν μόνο στην Ξανθή Τζερεφού αφού και ένα μέλος της κριτικής επιτροπής έδωσε το «παρών» μέσω video. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που  βρέθηκε εκτάκτως για επαγγελματικούς λόγους στη Νέα Υόρκη και έκανε από εκεί την κριτική της. Την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας είχε η άρτι αφιχθείσα ξανά στο σπίτι Έλντα και την ακολούθησε η συμπαίκτριά της με την οποία επέστρεψαν μαζί στο παιχνίδι, Άννα Τσακουρίδου.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr