NEXT TOP MODEL

Γυρίστηκε ο τελικός του Next Top Model. Ποια θα είναι η τελική πεντάδα και η μεγάλη νικήτρια

Instagram/gntmgr

Μετά από μία σεζόν γεμάτη κλάματα, ίντριγκες, φιλίες και αντιπάθειες, αλλά και πολλά εντυπωσιακά κλικ, το Greece's Next Top Model οδεύει προς το τέλος του. Το περασμένο Σάββατο, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή "Happy Day", πραγματοποιήθηκε και το γύρισμα για το επεισόδιο του τελικού, το οποίο θα μεταδοθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Οι κριτές του παιχνιδιού λοιπόν έχουν αποφασίσει για την τελική νικήτρια, το όνομα της οποίας βέβαια θα ανακοινωθεί live εκείνη την ημέρα.

«Το μεγαλύτερο μέρος του ριάλιτι θα είναι μαγνητοσκοπημένο και γυρίστηκε ο τελικός το Σάββατο και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα είναι live η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αυτό είχε γίνει και στο MasterChef προκειμένου να μην μαθευτεί η μεγάλη νικήτρια», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε την τελική πεντάδα των υποψήφιων μοντέλων.

Η τελική πεντάδα είναι οι Εύη Ιωαννίδου, Ειρήνη Καζαριάν,  Άννα Αμανατίδου, Μαριάνα Παινέση, και Εβελίνα Σκίτσκο, όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Καθώς παρουσίαζαν τις πέντε παίκτριες η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Η Εβελίνα για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί από την πρώτη στιγμή. Είναι αυτή που αποσπά τα θετικότερα σχόλια από τους κριτές. Είναι αυτή που αν τη δεις άβαφη στο σπίτι, δεν λες είναι η πιο όμορφη, αλλά πραγματικά το κορίτσι αυτό, σε όποιο concept κι αν τις έχουν δώσει, μεταμορφώνεται. Για πολλούς είναι η μεγάλη νικήτρια». Ωστόσο το ρεπορτάζ δεν αποκάλυψε το όνομα της νικήτριας. «Η Εύη Ιωαννίδου δεν φτάνει στον τελικό, προδόθηκε μόνη της. Πριν από μερικές ημέρες συνδέθηκε στο Viber και πρόδωσε το αποτέλεσμα», είπε στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η ίδια αποκάλυψε ότι μετά το γύρισμα του Σαββάτου όλες οι υποψήφιες που πλέον είναι εκτός σπιτιού, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο BOX. Τέλος η ίδια εξήγησε ότι οι δοκιμασίες του τελικού είναι τρεις και πολύ απαιτητικές.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr