NEXT TOP MODEL

Greece’s Next Top Model: Οι κρίσεις πανικού, η διπλή αποχώρηση και τα νέα σκληρά σχόλια

Instagram/grgntm

Όλο και πιο σκληρές συνθήκες και σχόλια καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενες στο Greece's Next Top Model, το reality μόδας του Star που απαιτεί από τα φερέλπιδα επόμενα μεγάλα μοντέλα της Ελλάδας, να ανταπεξέρχονται με μενταλιτέ survivors σε κάθε νέα δοκιμασία. Το χθεσινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model περιελάμβανε μία φωτογράφιση - δοκιμασία αποχώρησης αλλά και τον αποχαιρετισμό στο πρώτο μοντέλο που δεν θα κατάφερνε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εκπομπής.

Τελικά η φωτογράφιση σημαδεύτηκε από την κρίση πανικού της Σοφίας Αργυριάδου, η αποχώρηση ήταν διπλή και στο τέλος της εκπομπής ακούστηκαν σκληρά σχόλια απο τις διαγωνιζόμενες.

«Δε σας κρύβω ότι έχω αγωνία για τη σημερινή δοκιμασία γιατί θα έχουμε την πρώτη ουσιαστική αποχώρηση. Έχω δει ότι κάνετε παρέα. Μου είπε η Έλενα ότι δεν κοιμάστε τα βράδια, παίζετε παιχνίδια και δεν τρώτε. Είσαστε μοντέλα και δεν μπορώ να σας φέρομαι σαν κοριτσάκια, Ενδιαφέρομαι και όλοι ενδιαφερόμαστε για την υγεία σας. Δεν είπα να μην γελάσετε, αλλά από εδώ κι εμπρός θα έρθει μια πραγματικότητα που θα είναι απαιτητική», σημείωσε η Βίκυ Καγιά μιλώντας προς τα κορίτσια πριν τους ανακοινωθεί από την Έλενα Χριστοπούλου η δοκιμασία τους. Αυτή ήταν μια επαγγελματική υποβρύχια φωτογράφηση μέσα σε μια τεχνητή πισίνα.

Όλα τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν -κάποια από αυτά δεν ήξεραν καν να κολυμπούν- όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπισε η Σοφία η οποία σε μικρότερη ηλικία είχε κινδυνεύσει να πνιγεί. Η 23χρονη προσπάθησε πολύ να ανταπεξέλθει αλλά δεν τα κατάφερε, έπαθε κρίση πανικού, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να έρθει ένας ναυαγοσώστης για να τη βοηθήσει.

1 

«Είναι πολύ μεγάλο το ψυχολογικό τραύμα που έχω, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το ξεπεράσω, αλλά στη φωτογράφιση το ξεπέρασα και μπήκα μέχρι εκεί που μπήκα που δεν έχω ξαναμπεί ποτέ», είπε η Σοφία που δεν κατάφερε να βουτήξει το κεφάλι της στο νερό παρά την ενθάρρυνση τόσο από την μέντορα των μοντέλων και τη Βίκυ Καγιά όσο και από τις συμπαίκτριές της κι έτσι την ώρα της κρίσης των φωτογραφιών των κοριτσιών δεν υπήρχε υλικό απο εκείνη. Αν και νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας της Δευτέρας, η Σοφία Αργυριάδου κλήθηκε να αποχωρήσει. Φυσικά -για να μην ξεχνάμε το κλίμα του απόλυτου ανταγωνισμού- η αποχώρησή της υπογραμμίστηκε από σχόλια ενός από τα μοντέλα που είχαν έρθει κοντά με τη Σοφία για την «χαρά» που έδειξε με την αποχώρησή της η Εύη Ιωαννίδη.

Σε ό,τι αφορά την επίσημη αποχώρηση του χθεσινού επεισοδίου υποψήφιες ήταν η Αγάπη Olagbegi, η Ιωάννα Δεσύλλα και η Ειρήνη Καζαριάν η οποία νωρίτερα είχε προκαλέσει την αντίδραση της Βίκυς Καγιά με την αποτυχημένη της φωτογράφιση. «Έχετε καταλάβει πόσο ψηλά είναι ο πήχης και πόσο δύσκολο είναι να κοντράρετε η μία την άλλη μεταξύ σας και ότι όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια; Ή παίζετε πολύ ωραία παιχνίδια μεταξύ σας το βράδυ, τι ωραία τι καλά κάνουμε πλάκα, πενταήμερη και ας κάνουμε και μια φωτογράφιση», είπε η Βίκυ Καγιά και αργότερα συμπλήρωσε: «Όποια έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της είναι η μόνη ιδέα που έχει. Πρέπει λίγο να κατεβείτε από το καλάμι, το θρόνο δεν ξέρω η καθεμία τι έχει. Χαλαρώστε λιγάκι και κάντε την δουλειά σας». Από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής, η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που επίσης κλήθηκε να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η Ειρήνη όπως και η Αγάπη γλίτωσαν την αποχώρηση και εκείνη που αποχώρησε ακούγοντας επίσης σκληρά λόγια ήταν η Ιωάννα. «Έχεις μια πλεονεκτική θέση να είσαι επαγγελματίας μοντέλο και να γνωρίζεις πολλά παραπάνω πράγματα από τα άλλα κορίτσια, κι όμως πάντα κάνεις πίσω. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα και πάρα πολλοί πελάτες και φωτογράφοι που θα ήθελαν να επενδύσουν στο πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο σου, αλλά δεν βλέπουν καμία ενέργεια από εσένα. Λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να έχω ένα άφωνο και άψυχο μοντέλο μπροστά μου», της είπε η κριτής του Greece’s Next Top Model.

Κι ενώ οι περισσότερες συμπαίκτριές της έσπευσαν να την αγκαλιάσουν συγκινημένες, η Μικαέλα Φωτιάδου, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ndrio σχολίαζαν την αποχώρηση και η Εύη ανέφερε: «Ήταν λες και βαριόταν. Εμφανίζεσαι σε μια κριτική επιτροπή και ήταν έτσι σαν να λέει: “Οκ, εγώ σας έχω”. Πρώτη αποχώρηση δεν εμφανίζεσαι με αυτό το υφάκι». Πικραμένη η Ειρήνη Ερμίδου από την αποχώρηση της φίλης της και από όσα ακούστηκαν, εκδήλωσε το θυμό της. «Ας κρατήσουν αυτά τα ζώα» είπε θυμωμένη και πιστεύοντας πως η φίλη της άδικα είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/grgntm