NEXT TOP MODEL

Εβελίνα vs Ξανθής. Ο καυγάς στο Next Top Model που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Instagram/gntmgr

Συνεχίζεται το reality μόδας του Star συνεχίζονται και οι εντάσεις ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες και άλλοτε πιο απόμακρες συμπαίκτριες. Μετά την αποχώρηση της Μέγκι Ndrio και την μικρή ανάπαυλα ηρεμίας που έφερε στο σπίτι, αναδεικνύονται νέες στενές παρέες και στρατόπεδα στο Next Top Model. Στο επεισόδιο της Τρίτης μάθαμε μάλιστα για έναν καυγά τον οποίο χαμπάρι δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε αν δεν τον σχολίαζαν οι παίκτριες, αφού οι κάμερες δεν τον κατέγραψαν ποτέ. Πρωταγωνίστριες: η πάντα αισιόδοξη και μπριόζα Ξανθή και η συνεσταλμένη Εβελίνα που έχει αποχωριστεί την 7 μηνών κόρη της για να διεκδικήσει τον τίτλο του Next Top Model.

«Καθόμουν στην κουζίνα κι έτσι όπως καθόμουν ήσυχη ήσυχη κι έτρωγα τη σούπα μου, ήρθε η Εβελίνα και μου φώναζε: “Έχεις κάτι μαζί μου;” και “Να μου το πεις τώρα μπροστά στα μούτρα μου”. Και της είπα: “Ηρέμησε, γιατί είσαι τόσο έξαλλη;”», είπε αρχικά η Ξανθή στις φίλες της που αναρωτήθηκαν τι ήταν οι φωνές που είχαν ακούσει το προηγούμενο βράδυ. Νωρίτερα ολόκληρη η παρέα σχολίαζε τα καλά σχόλια που λαμβάνει σχεδόν πάντα η Εβελίνα Σκίτσκο από την κριτική επιτροπή. «Αν είσαι ευαίσθητη δεν κάνεις μόντελινγκ, το μόντελινγκ θέλει γερό στομάχι. Όχι μόλις ακούσεις ένα κακό σχόλιο να κάθεσαι να κλαις» είπε χαρακτηριστικά η Ξανθή. «Έχω ακούσει σχόλια του τύπου ότι εμένα με κρίνουν πιο ευνοϊκά και ότι θα έπρεπε να είμαι στις τελευταίες. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια γίνονται αυτά τα σχόλια, εγώ με θεωρώ δυνατή μέσα στο παιχνίδι» τόνισε μιλώντας στην κάμερα του GNTM Η Εβελίνα.

 

Η ίδια μιλώντας από την πλευρά της στις πιο κοντινές της συμπαίκτριες για τον καυγά της με την Ξανθή παραδέχτηκε: «Εντάξει ήμουν κι εγώ λίγο επιθετική στην αρχή, γιατί δεν καταλαβαίνω το λόγο. Αν σου έχω κάνει κάτι και δεν μου λες τον λόγο και συνεχίζεις να μου δείχνεις ότι είσαι πειραγμένη μαζί μου και δεν μου λες κάτι, εκνευρίζομαι μέσα μου. Τι έχω κάνει και δεν μου το λες;».

«Είναι το ταπεινό κοριτσάκι που λέει η Καγιά, να την άκουγε η Καγιά, να αυτοκτονούσε. Ρε δεν μπορείς να φανταστείς πώς ήρθε. Έξαλλη, μου ούρλιαζε. Της λέω “Τι θέμα έχεις μαζί μου;” και μου λέει “δεν είναι με εσένα, είναι με όλη την παρέα σου και με κοιτάτε περίεργα” και όλο αυτό που κάνει σε εμάς είπε ότι το κάνουμε εμείς», διηγήθηκε η Ξανθή.

Η Εβελίνα όπως και η παρέα της Ξανθής υποστήριξαν στη συνέχεια η κάθε μία από την πλευρά της ότι ακούν σχόλια, γέλια και πιάνουν περίεργα βλέμματα στον αέρα και αν τις πιστέψουμε όλες ο ψίθυρος πρέπει να πηγαίνει σύννεφο στο σπίτι του Next Top Model.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr