NEXT TOP MODEL

Αυτό είναι το 22χρονο transgender μοντέλο που πήρε 4 “ναι”, αλλά δεν είδαμε ποτέ στο GNTM

Για transgender μοντέλο είχε κάνει λόγο η Βίκυ Καγιά στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Σόνια Καζόνι, αλλά τελικά παρατηρήσαμε πως ποτέ δεν το είδαμε στις auditions του Greece's Next Top Model. Την ερχόμενη εβδομάδα όπως ανακοινώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο ξεκινά το bootcamp, επομένως η απλή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η audition του trangender μοντέλου (για κάποιο λόγο) δεν προβλήθηκε ποτέ από το Star.

Ας θυμηθούμε όμως τι είχε απαντήσει η κριτής του show, Βίκυ Καγιά, όταν είχε ερωτηθεί αν υπήρξε ανάμεσα στις υποψήφιες transgender μοντέλο: «Βεβαίως. Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της».

Και πάμε στο παρόν και στον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος συνάντησε το 22χρονο μοντέλο που ακούει στο όνομα Καίτη Γραμμά. Στην συνέντευξή της που προβλήθηκε στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, η ίδια σημείωσε τα εξής:  

«Στο Next Top Model πήρα τέσσερα «ναι». Ομόφωνη απόφαση. Με το που μπήκα μέσα είχαν και οι τέσσερις κριτές μια αμήχανη στιγμή. Τη μεγαλύτερη αμηχανία την είχε ο κύριος Σκουλός. Σηκώθηκε και έκανε την πιο αδιάκριτη ερώτηση. Με κοιτούσε στα μάτια και με ρώτησε: «Ε, είσαι αγόρι». Ο λόγος που δεν μπήκα ήταν πως η ταυτότητά μου λέει πως είμαι ακόμη αγόρι. Ήταν νομικός ο λόγος».

Στο παρακάτω βίντεο θα την ακούσεις να μιλά και για τον επαναπροσδιορισμό του φύλου της, τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και για την προσπάθεια και τη στήριξη που είχε τελικά από την οικογένειά της:

Κεντρική φωτογραφία: katy_gramma