MY STYLE ROCKS

My Style Rocks: Η Χριστίνα Παπαδέλλη αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία ζωής και την καταγωγή της

Instagram/Christinapapadelis

Κοινωνική εκπομπή θύμισε το πλατό του My Style Rocks όταν η διαγωνιζόμενη σε αυτό Χριστίνα Παπαδελλή ερωτήθηκε από τον Στέλιο Κουδουνάρη αν η οικογένειά της βρίσκεται στην Αθήνα. Η Χριστίνα Παπαδελλή μίλησε για την οικογένειά της, τα παιδικά της χρόνια, την καταγωγή της και αποκάλυψε το διαφορετικό της όνομα.   

«Ήμαστε επτά αδέλφια, τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια αλλά έχασα τον ένα αδερφό μου. Τα τρία κορίτσια μένουν στο Λονδίνο και τα υπόλοιπα αγόρια, μαζί με εμένα είναι εδώ. Η μαμά μου πηγαινοέρχεται. Είναι μισούς μήνες εδώ, μισούς μήνες στο Λονδίνο και μισούς μήνες πάει στην Αίγυπτο από όπου κατάγεται να δει τη μεγάλη οικογένεια που έχουμε εκεί» είπε αρχικά η παίκτρια και στην συνέχεια διευκρινίζοντας ότι η ιστορία της είναι λίγο περίπλοκη, συμπλήρωσε: «Η μαμά μου όταν ήταν μικρή, γύρω στα 18, ζούσε στο Σουδάν. Εκεί γνώρισε τον Παπαδέλλη ο οποίος ήταν Έλληνας από τη Μυτιλήνη, από το Πλωμάρι, και ήταν ναυτικός, καπετάνιος. Εκεί έκαναν τα έξι αδέλφια μου. Μετά χώρισαν και η μαμά μου ερωτεύτηκε το γείτονα».

Όσο για τον γείτονα, αυτός είναι και ο βιολογικός μπαμπάς της Χριστίνας Παπαδελλή. «Είναι ο κανονικός μου μπαμπάς, ο Αμπντέλ Καρίμ -έτσι λέγεται στο επίθετο-, από το Σουδάν. Η μαμά μου λοιπόν μένει έγκυος σε εμένα αλλά μετά χωρίζει με τον Αμπντέλ Καρίμ και γυρίζει στον Παπαδέλλη. Ο Παπαδέλλης τη συγχώρησε με μόνη προϋπόθεση να πάρουν τα έξι παιδιά και εμένα που ήμουν στην κοιλιά της μαμάς μου και να έρθουν στην Ελλάδα. Ήρθαν εδώ και μετά από 3-4 μήνες γεννήθηκα εγώ, οπότε μεγάλωσα με τον Παπαδέλλη όσο έζησε, γιατί ήταν και μεγάλος. Το όνομα του βιολογικού μου μπαμπά δεν το έχω στα χαρτιά δεν με αναγνώρισε, δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται, εγώ τον Παπαδέλλη γνώρισα για πατέρα μου», κατέληξε η Χριστίνα Παπαδελλή σημειώνοντας επίσης ότι στην οικογένειά τους όλοι έχουν και Αραβικά ονόματα εξαιτίας της Αιγυπτιακής καταγωγής της μητέρας της και το δικό της είναι Χούντα. «Χριστίνα Χούντα Αμπντέλ Καρίμ Παπαδέλλη;» ρώτησε ο Στέλλιος Κουδουνάρης και όλοι γέλασαν, μαζί και η υποψήφια.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω video μαζί με την κριτική για την εμφάνιση της Χριστίνας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Christinapapadelis