MY STYLE ROCKS

My Style Rocks: Η Ναντίν ζήτησε συγγνώμη στους κριτές και μίλησε για το bullying που δέχεται

Instagram/nandine_anzawi

Η Ναντίν Ανζάουι παρόλο που δεν  είχε μπει από την πρώτη στιγμή στο "My Style Rocks", έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο παιχνίδι από τη μια για το στιλ της και από την άλλη για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα της. Η Ναντίν έχει έρθει σε σύγκρουση με την κριτική επιτροπή ουκ ολίγες φορές, έχει κάνει αρκετά ειρωνικά σχόλια σε συμπαίκτριές της, έχει -φυσικά- κλάψει μετά από αρνητική κριτική και γενικά μάλλον έχει υιοθετήσει μία παρόμοια στάση με εκείνη που πέρσι είχε υιοθετήσει η Ραμόνα Βλαντή που αναδείχθηκε και νικήτρια του reality μόδας.

Η τελευταία από τις συγκρούσεις της με την κριτική επιτροπή σημειώθηκε αυτή την εβδομάδα, όταν το concept που κλήθηκε να εξυπηρετήσει ήταν να ντυθεί για να βρεθεί στην τράπεζα για να ζητήσει ένα μεγάλο δάνειο για τον άντρα της. Η αρνητική κριτική του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο οποίος της τόνισε ότι το ντύσιμό της δεν αντανακλούσε την ανάγκη ενός ανθρώπου να πείσει όταν ζητά ένα δάνειο, έβαλε τη Ναντίν στη θέση να υπερασπιστεί το look της, εκφράζοντας στον «αέρα» του “My Style Rocks” μερικές πολύ στερεοτυπικές απόψεις. «Εδώ αγοράζει η γυναίκα σπίτι για τον άνδρα; Στον Λίβανο δεν το κάνουμε αυτό. Αυτό δεν το καταλαβαίνω εδώ στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων η Ναντίν ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Δεν θα είμαι με έναν άνδρα που δεν έχει λεφτά πάνω του. Βγήκα με άντρες που δεν είχαν λεφτά πάνω τους, ήταν μεγάλη ταλαιπωρία, οπότε δεν θα το κάνω πάλι». Η ίδια μάλιστα απάντησε θετικά όταν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τη ρώτησε αν θα χώριζε κάποιον που έχασε τα λεφτά του. Και οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Έχεις μια συμπεριφορά σα να θες επίτηδες να μας την πεις» είχε σχολιάσει νωρίτερα η Μπέττυ Μαγγίρα, που έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει τις απόψεις της Ναντίν. Η ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του reality ήταν και εκείνη που στη συνέχεια, off camera μίλησε με τη Ναντίν για όλα όσα ειπώθηκαν και η τελευταία την επομένη εμφανίστηκε μετανιωμένη μπροστά στους κριτές.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για χθες. Ήταν λίγο αντίδραση λόγω του bullying στα social media γι’ αυτό μου βγήκε και τόσο επιθετικό το concept. Μιλησα με μία κυρία και μου έφτιαξε το mood πραγματικά, την κα Μαγγίρα. Οπότε όλα όσα είπα χθες ήταν από αντίδραση» είπε η Ναντίν και όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης τη ρώτησε αν ψάχνει έναν πλούσιο γαμπρό όπως φάνηκε χθες απάντησε: «Σιγά που θέλω έναν πλούσιο γαμπρό. Θα μου βάζει κανόνες από το πρωί μέχρι το βράδυ». «Εγώ ένιωσα άσχημα για σένα, δεν είχα λόγια με αυτά που έλεγες χθες. Είσαι μεγάλος άνθρωπος και το ότι ήσουν τσατισμένη, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν τελειώς αντικοινωνικό αυτό που έκανες, ήταν τελείως λάθος. Δεν είναι ωραίο να επιτίθεσαι στους ανθρώπους όταν εσύ έχεις ένα θέμα. Βγάλε το θυμό σου με έναν υγιή τρόπο και έλα να το συζητήσουμε για εχθές», της είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ευχαριστώντας τη στη συνέχεια για τη συγγνώμη ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης επεσήμανε: «Δηλαδή ήσουν τσαντισμένη με αυτά που σου έγραψαν στα social και ήρθες να κάνεις την εικόνα σου ακόμα χειρότερη». Και κάπως έτσι μας άφησαν να αναμένουμε το επόμενο «επεισόδιο» του serial Ναντίν. Το οποίο μας θυμίζει όσο κι αν δεν το θέλουμε, το περσινό serial με πρωταγωνίστρια τη Ραμόνα.

Η Ναντίν βέβαια δεν δέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό τονίζοντας στα social media της ότι δεν είναι καμία Ραμόνα, είναι απλά η Ναντίν. Ποια είναι όμως στ’ αλήθεια η Ναντίν Ανζάουι; Η παίκτρια, που κατηγόρησε συμπαίκτριά της ότι δημιουργεί τα look της με βοήθεια στυλίστα, έχει σπουδάσει μόδα στην Βυρηττό. Η Ναντίν που κατάγεται από τον Λίβανο και ζει στη Γλυφάδα, εργάζεται ως στιλίστρια, ενώ έχει δημιουργήσει το δικό της fashion brand εδώ και τέσσερα χρόνια. Το είδωλό της στη μόδα είναι ο Marc Jacobs. Η Ναντίν είναι επιπλέον μητέρα μιας κόρης στην εφηβεία. Δες μερικές από τις στιγμές που έχει μοιραστεί η ίδια στο Instagram.

 

 

View this post on Instagram

Mother Daughter #tikifestival

A post shared by Badinne (@nadine_anzawi) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nandine_anzawi