MY STYLE ROCKS

My Style Rocks: Εκτός παιχνιδιού η Ναντίν Ανζάουι

Instagram/nadine_anzawi

Μπορεί οι αποχωρήσεις στο My Style Rocks να γίνονται τυπικά τις Παρασκευές, αλλά ο Δεκέμβριος ξεκίνησε με ανατροπές για το κοινό του My Style Rocks. Έτσι εκτός από τη Φραντζέσκα που αποχαιρέτησαν την περασμένη Παρασκευή, οι τηλεθεατές χρειάστηκε σήμερα να αποχαιρετήσουν και τη Ναντίν Ανζάουι, μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες του παιχνιδιού αλλά ξεκάθαρο φαβορί σε ό,τι αφορά στο στιλ της.  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ενημερώσει αρχικά για την απουσία της Ναντίν το κοινό από την περασμένη Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που την κράτησαν μακριά από το πλατό.

Σήμερα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πώς η Ναντίν αποχώρησε από το παιχνίδι για προσωπικούς της λόγους. Μία ακόμα οικειοθελής αποχώρησε ήρθε έτσι να προστεθεί στις αρκετές που έχουν σημαδέψει τη φετινή σεζόν του reality μόδας του ΣΚΑΪ. Παράλληλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημέρωσε το κοινό και για την απουσία της Χριστίνας Παπαδέλη για λόγους υγείας.

 

Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί και ενώ είχε ήδη, λοιπόν, αποχωρήσει από το παιχνίδι -τα επεισόδια του My Style Rocks είναι μαγνητοσκοπημένα- η Ναντίν έγραψε στο Instagram: «Καλημέρα αγάπες μου. Είμαι τόσο χαρούμενη για την καλή ενέργεια, την υποστήριξη και ιδιαίτερα για την εκτίμηση που λαμβάνω για την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα. Ο χαρακτήρας είναι το μήνυμα μου για τους fan της μόδας. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Να είστε ο εαυτός σας και να είστε αυθεντικοί», έγραψε η Ναντίν.