CELEBRITIES

Χρήστος Ανθόπουλος: Το νέο hot όνομα της ελληνικής TV

Τόσα χρόνια που σας το φωνάζει η Βάνα Μπάρμπα κλείνετε τα αυτιά σας εσείς οι υπεύθυνοι προγραμμάτων στους τηλεοπτικούς σταθμούς. ''Να γίνονται πράγματα'' βρε παιδί μου. Να κινούμαστε, όχι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Επιτέλους κάποιος στο Mega άκουσε τη Βάνα. Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές και γενικά θα φυσήξει αέρας ανανέωσης. Το αγόρι που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία, εμείς τα κορίτσια, είναι ο Χρήστος Ανθόπουλος.

 

Καλή η Ελένη Μενεγάκη με τα νάζια και τα κόπλα της. Εξαιρετική και η Φαίη Σκορδά. Δεν έχουμε λόγια για τις Μαρίες Ηλιάκη και Μπακοδήμου. Τρελαινόμαστε για το δίδυμο Κατσούλη-Καραβάτου και γελάμε ασταμάτητα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Καλή και άγια η ελληνική τηλεόραση αλλά λειτουργεί με το μοτίβο του ”πλυντηρίου”. Σκεφτείτε τον κάδο και μέσα δέκα παντελόνια. Γυρνάει, ξαναγυρνάει και τούμπαλιν. Ο κάδος ίδιος, τα παντελόνια πάντα δέκα. Να μην βάλουμε και κάτι άλλο μέσα, έτσι για ποικιλία;

Θέλουμε να δούμε νέα πρόσωπα στους δέκτες μας. Θέλουμε να γίνονται απόπειρες ανανέωσης. Ο Χρήστος Ανθόπουλος είναι μία από αυτές και αποτελεί την φετινή τηλεοπτική έκπληξη.

Έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και μάθαμε πολλά. Ψάξαμε και τον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram θα το ομολογήσουμε. Είδαμε και το τρέιλερ της εκπομπής που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Νοέμβριο.

ΕΕΕΕΕ…πιτέλους μία εκπομπή λόγου διαφορετική από τις άλλες. Στο τρέιλερ συμμετέχουν από τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Τόνια Σωτηροπούλου μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μέσι. Όλοι το σκέφτονται. Όλοι κάνουν ”Εεεεε”.

Το τρέιλερ

Εεεεεεντεκα πληροφορίες που μάθαμε

*Γεννήθηκε στη Φλώρινα και στα 18 του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη.

*Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία αλλά ουδέποτε εργάστηκε ως γυμναστής. Από σώμα σκίζει (να τα λέμε κι αυτά).

*Αγαπά τον αθλητισμό και για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το μπάσκετ.

*Και ξιφασκία σημειώστε. Εεεεε, του πάει πολύ αυτό το άθλημα.

 

*Εργάστηκε ως μοντέλο. Έλα δεν το πιστεύω.

*Ο φωτογράφος Κώστας Αμοιρίδης και ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς αποτελούν την ομάδα του ”Εεε”.

*Κάθε εκπομπή θα φιλοξενεί τρεις καλεσμένους. Ανατρεπτικές συνεντεύξεις σε δρόμους, πλατείες, τροχόσπιτα, υπαίθριες καντίνες, εξοχικά κέντρα, ορεινά καταφύγια και παραθαλάσσιες ντισκοτέκ.

*Η νέα εκπομπή είναι βασισμένη στο ”Between Two Ferns” του Γαλυφιανιάκη.

 

*Ο Χρήστος έχει και δική του εταιρεία με ρούχα. LELE Clothing για όσες ενδιαφέρονται.

*Επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει 5 τσιγάρα την ημέρα.

*Έχει σκοπό να ωθήσει τους καλεσμένους του στα άκρα.

Δείτε εμφάνιση

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike.gr

Ποιοι θα χορέψουν στο “Dancing with the stars 5”

Ποια παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης είσαι;

Κάνει για κεντρική παρουσιάστρια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;