MASTERCHEF

Η Σπυριδούλα τα κατάφερε και επιστρέφει στην τηλεόραση. Ετοιμάσου να την ξαναδείς

Instagram/spuridoula.karampoutaki

Τι κι αν μόλις τέλειωσε το MasterChef 3; Τώρα που είναι ακόμα ζεστό και φρέσκο (σαν κρουασάν που μόλις βγήκε από το φούρνο) στη μνήμη μας, τώρα είναι που θέλουμε όλο και περισσότερο να δούμε ξανά τους αγαπημένους μας παίκτες. Κάπως έτσι το σκέφτηκαν και στο Star και στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» και αποφάσισαν να φέρουν τους τέσσερις φιναλίστ στην κουζίνα της εκπομπής τους. Την αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διάβασε κι αυτό: MasterChef 3 – Η εκτόξευση της τηλεθέασης, τα παρασκήνια και τα πιο αστεία tweets για τον τελικό

«Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις ημερομηνίες που θα σας πω γιατί 4 φιναλίστ του MasterChef, θα είναι στην κουζίνα να μας μαγειρέψουν και να μας δείξουν τι κατάφεραν. Θα υπάρχουν και κάποιες guest εμφανίσεις από τους κριτές που αγαπάμε. Ο Χρήστος Μπάρκας θα έρθει τη Δευτέρα 10/6, ο Πάνος Τόγιας την Παρασκευή 21/6, ο Μανώλης Σαρρής την Τρίτη 4/6 και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη την Πέμπτη 6/6», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ναι, καλά διάβασες η Σπυριδούλα για την οποία πολλά γράφτηκαν περί βεντετισμών κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού δοκιμαστικού, περί απαιτήσεων και άρνησης να εμφανίζεται μόνο για λίγο σε μια εκπομπή αντί να έχει την κατάδική της, κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής του Star. Και πως αλλιώς αφού εκείνη είναι το πρόσωπο που περισσότερο από όλα συζητάμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυτήν και τον πιο αγαπητό παίκτη του κοινού, τον Χρήστο «Κρατς» Μπάρκα.

 

Πάντως ένα ψήγμα αλήθειας υπήρχε σε αυτά τα δημοσιεύματα αφού πράγματι έγιναν δοκιμαστικά πριν αποφασιστεί η συμμετοχή τους στην εκπομπή, όπως επιβεβαίωσε η Κατερίνα Καραβάτου. «Βέβαια έκαναν δοκιμαστικό, δεν πρέπει εμείς και ο Κρατερός να ξέρουμε κάποια πράγματα, να δουν κι αυτοί την κουζίνα πώς λειτουργεί; Πραγματικά είναι εντυπωσιακοί» είπε χαρακτηριστικά.

Και κάτι μου λέει πως η εμφάνιση αυτών των τεσσάρων μαγείρων στην εκπομπή δε διαφέρει και πολύ από ένα πραγματικό call back casting, κατά το οποίο οι δύο παρουσιαστές και το κανάλι θα δουν πώς αποδίδουν όταν μαγειρεύουν live σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, πώς γράφουν στον φακό αλλά και ποιον από όλους θα παρακολουθήσει το κοινό περισσότερο, ενόψει της νέας σεζόν και ίσως μιας «μόνιμης θέσης» στην εκπομπή. Ο καιρός θα το δείξει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/spuridoula.karampoutaki