WATCHLIST

To Riverdale αποχαιρετά τον Luke Perry, το ίντερνετ λυγίζει

AP IMAGES

O θάνατος του Luke Perry τον περασμένο Μάρτιο μας σόκαρε και μας στεναχώρησε πολύ. Αγαπήσαμε τον ηθοποιό στον ρόλο του ως Dylan στο "Beverly Hills 90210". Σχεδόν 30 χρόνια μετά ο Luke Perry αγαπήθηκε από μια ολόκληρη νέα γενιά εφήβων -και όχι μόνο- χάρη στον ρόλο του ως Fred Andrews, πατέρα του Archie, στο "Riverdale". To "Riverdale" επέστρεψε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου για την 4η σεζόν του, και το πρώτο επεισόδιο ήταν ολόκληρο αφιερωμένο στον Luke Perry.

O Αrchie δέχεται ένα τηλεφώνημα από το κινητό του πατέρα του και νομίζει ότι είναι ο ίδιος. Μαθαίνει όμως ότι ο πατέρας του σκοτώθηκε από ένα διερχόμενο αμάξι.

 

Στην πορεία του επεισοδίου μαθαίνουμε ότι ο Fred σταμάτησε για να βοηθήσει μία γυναίκα στον δρόμο, την οποία υποδύεεται η Shannen Doherty. Καθώς την βοηθούσε ένας οδηγός τον χτύπησε και έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος. Κάποιος ομολόγησε αργότερα την πράξη του και ο Archie πήγε να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει. Τελικά όμως εκείνος ο άνθρωπος κάλυπτε τον ανήλικο γιο του, ο οποίος οδήγησε το αμάξι κρυφά, ενώ δεν είχε δίπλωμα. Τότε ο Archie συνειδητοποίησε ότι και ο ίδιος όταν ήταν μικρότερος, είχε πάρει στα κρυφά το αμάξι του Fred και από τύχη δεν είχε προκαλέσει και ο ίδιος ατύχημα. Και τότε αποφάσισε ότι δεν πρέπει να έχει μέσα του θυμό για τους άλλους, αλλά ευγνωμοσύνη για τον πατέρα του, που και ο ίδιος θα τον κάλυπτε αν του συνέβαινε το ίδιο.

Οι φανς ενθουσιάστηκαν με το τέλος που δόθηκε στον Fred και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που αποχαιρέτησαν τον χαρακτήρα όλοι στο “Riverdale”. Αυτές είναι μερικές από τις πάρα πολλές και φορτισμένες αντιδράσεις των φαν της σειράς.

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Images