WATCHLIST

Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά: Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ είναι γεγονός

Instagram/logotimis

Η σειρά του ΣΚΑΪ θα φιλοξενήσει την πιο γνωστή τηλεοπτική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης φτάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το «Λόγω Τιμής» έρχεται στην οθόνη 20 (και κάτι) χρόνια μετά για να μας δείξει την παρέα του Μάνου, του Μιχάλη, του Βασίλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας και της Αθηνάς που δημιούργησε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου σε μία πολύ ενήλικη ζωή. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται και πάλι ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ κυκλοφόρησε χθες και η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Διάβασε κι αυτό: Λόγω Τιμής- 20 χρόνια μετά: Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μαρκούλακη για τους δύο νέους ηθοποιούς στο καστ

 

Ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι παντρεμένος και μας συστήνει τη σύζυγο του Μαρία Ναυπλιώτου. Η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) ζει με τον σύζυγό της (Χριστόδουλος Στυλιανός), ενώ έχει αποκτήσει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της με τον Φώτη (Βαγγέλης Λιοδάκης). Ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι μαζί με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου), ενώ ο Μάνος (Άλκις Κούρκουλος) και ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) είναι μόνοι. Η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) και ο σύζυγός της Θανάσης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) διατηρούν ξενοδοχείο στα Κύθηρα, εκεί που ξανασυναντιέται όλη η παρέα.

Εκτός από τον Χριστόδουλο Στυλιανό, την Αντιγόνη Αλικάκου, τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, μέρος στον νέο κύκλο της σειράς θα λάβουν και οι Λουκία Μιχαλοπούλου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μισιχρόνη, αλλά και ηθοποιοί που θα παίξουν τη «νέα γενιά» της παρέας, δηλαδή τον Φοίβο (Μιχάλης Πανάδης), την Αννα (Νίκη Βακάλη) και τον μεγαλύτερο σε ηλικία σύντροφό της (Μιχάλης Σαράντης). Όλοι περνούν μπροστά από την οθόνη στο τρέιλερ και ο «όρκος» του Λόγω Τιμής της παρέας ακούγεται όπως παλιά.  Αν έχεις χαρτομάντιλα κοντά σου θα σου χρειαστούν.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/logotimis